Lördag kväll

i Allmänt,

kvällen har tillbringats i soffan läsandes Babbeldrottningen (boken som jag fick av mamma igår) och halvt tittande på en av dom många Wallander-fimlerna, somnade dock på slutet och fick inte veta vem som låg bakom nio flyktingars död. men jag tror att jag klarar mig fint utan den vetskapen, men ändå.  under tiden jag läste så tittade faktiskt mamma och pappa på melodifestivalen, och jag kunde inte undgå att få ännu en sak att irritera mig på med denna tillställning: kopiering, plagiat, call it whatever you want! Stars Pilot (?) låt var ju en exakt kopia av Velvets Take my body close. mf är inte bra för min mentala hälsa, hela tiden hittar jag saker som får mig på dåligt humör. förstår inte hur en sån "folk-fest" kan ha fått en så negativ inverkan på mig. men snart är det över, eller deltävlingarna iaf. sedan kommer ju andra chansen och globen, och sist med inte minst: schlagerbomben på alla radiokanaler. yes..

nog om de, ska ta och läsa några kapitel till och sedan försöka sova. go'natt på er och sov gott!

Hallsta nästa

i Allmänt,

gud vilken härlig inledning på sportlovet jag har fått; strålande sol, blå himmel och några minusgrader. dagen kommer såklart att tillbringas i backen, vore slöseri att inte spänna på sig brädan och bara njuta av hur härligt de är. vädret är perfekt för fotografering så självklart följer kameran med. håller tummarna på att det är smockat med folk i hoppen! :)

18:39

i Allmänt,

jag blir galen! och vad är de som gör mig galen? jo, de faktum att internet går i vågor, ibland funkar de utan problem och ibland inte. så snurrade jag på min skrivbordsstol 180 grader och satte datorn i knät så funkar de felfritt! otroligt märkligt, hoppas verkligen pappa får ordning på de i helgen.
klockan närmar sig sju, vilket betyder att jag snart ska gå ner på hallen. har dragit på mig långfillingarna (ett måste, förstår verkligen inte hur en del kan gå i tunika, jag skulle frysa ihjäl) och dragit på  mig ett par strumpor till. 

btw, idag med posten fick jag ett nummer av Bonniers digitalfoto, fick ett erbjudande för ca en månad sedan att man fick tre nummer plus en "allt-du-behöver-veta-om-fotografering"-bok för typ femtio kronor. och de var ju lite och ingenting så jag nappade på de. lovet kommer nog att tillbringas lusläsande denna 80 sidor tunna/tjocka blaska. mamma kom även hem med en bok (Babbeldrottingen av Meg Cabbot) och så har jag ju Ett öga rött som vi läser på svenskan att läsa. känns som om att lovet kommer att läsas bort. de gör inte mig så mycket, var länge sedan jag läste bara för att jag kände för de.

nej, balaserandet av datorn på knäna börjar bli riktigt obekvämt och det ser med största sannolikhet otroligt knäppt ut också, så jag säger tack för idag. ha en trevlig kväll!

Lov de sporto

i Allmänt,

nu väntar en veckas skön ledighet, otroligt härligt :) senaste dagarna har kocentrationen sjunkit mer och mer, och lovet kommer väl till pass för att ladda upp batterierna igen. har inga som hellst planer, utan ska bara ta dagarna som dom kommer och (jag citerar:) njuta av livet.  

19:30 är det hallen som gäller; Nyland - AIK. hoppas dom får vinna idag -Nyland alltså. blev ju tyvär förlust mot Kramfors i söndags. funderar på att lämna kameran hemma  ikväll och låta den vila. slipper då också delen då fossingarna förvandlas till isbitar, vilket känns rätt skönt.
 
tro vad jag ska göra nu? de är strålade sol ute och inte speciellt kallt, så kanske jag ska ta mig en promenix? eller ska jag träna lite? har så otroligt ont i nacken/skulderbladen och dom kanske bara mår bra av att jag rör lite på mig? tredje alternativet: att jag helt enkelt sitter här och sjunger för fulla muggar och spelar wow? ja, vi får se, hej på er!

Framför tv:n

i Allmänt,

har nu kurat ihop mig i en filt i ett av soffans hörn, med datorn i knät, Shrek den tredje som visas på tv:n och på min högra sida ligger so-böckerna uppslagna och ska strax fortsätta att skriva om hinduismen. dagen blev kortare än vad jag trodde, vi kortade ner lunchen och tog ca 20 minuter  och sedan gick vi direkt till bilden och sedan hann vi med 13:20 bussen. när jag kom hem väntade 5-6 cm snö som skulle skottas upp. det tog mig ca 50 minuter och sedan satte jag  mig här och fick än en gång konstaterat att jag inte är en tjej/kvinna. och hur fick jag de kostaterat? jo, jag snackade med Jacke och Pontus på skype och läste lite bloggar och tittade genom bilder. eller, de var ju just de, jag vara helt oförmögen att hänga med i deras samtal, dels för att dom snackade i wow-termer som jag inte vet innebörden av men också för att jag helt enkelt inte kunde kocentrerar mig på två saker samtidigt, och de ska man ju kunna om man är tjej/kvinna? 

hm, så de kan vara, ska ägna en stund åt hinduismen och samtidigt försöka följa FHC - MODO matchen med ett öga. hej på er!

26:e februari

i Allmänt,

har nu förflyttat mig från vardagsrumsgolvet (där jag satt och kollade på hockeyn i måndags) och är nu stationerad vid mitt eget skrivbord. men internet krånglar fortfarande vilket är rätt jobbigt, men pappa ska sätta sig ner i helgen och försöka lösa problemet.  klockan är cirkus åtta, jag har genomgått dom vanliga morgonrutinerna och snart ska jag gå till bussen. denna torsdag bjuder på engelska, spanskaprov, bild och epa. idrotten är inställd för lärarna skulle på någon konferans, vilket inte gör mig så mycket. tror jag slutar runt två, och hinner då med kvart-tjugoöver två bussen.

ha en bra dag hörrni, hej!

Fettisdag

i Allmänt,

igår ca 23:30 loggade jag ut och stängde ner. då var alla patcher laddade och jag hade fått mitt eget acc! :) efter några ändringar har jag nu en gnom mage vid namn Crystaliized. tror hon är lvl 8, har inte riktigt koll eftersom att Pontus har gjort nått vilket gör att jag lvlar fortare om jag fattat de rätt. han har även fått lösenordet så han kan gå in och spela.

nog om de, idag har det inte hänt så mycket, vanliga lektioner som vilken annan tisdag som hellst. har gjort bort dagens träning, och klockan sju ska jag masa mig ner till hallen. är nämligen derby ikväll Nyland vs Kramfors. håller tummen för att hemmalaget ska få ta tre poäng ikväll, sist fick ju Kramfors vinna, så de är ju inte mer än rättvist om Nyland vinner denna match, eller hur?

idag fick vi ju även ett glatt besked: kronprinsessan Victoria och hennes Daniel ska äntligen få gifta sig. efter -jag tror de var- sju år tillsammans så har dom nu förlovat sig, och våren/sommaren 2010 blir det bröllop. grattis till dom!

har inte mycket mer att säga nu, ska dra på mig långfillingar kolla batteriet på kameran och sedan väntar som sagt hallen. hej på er!

Ojojoj!

i Allmänt,

sitter med hakan i knäna, följer Modo - Luleå matchen, och det står 5-0 efter snart 2 perioder. helt otroligt, vart har dom hämtat krafterna någonstans? dom sista matcherna har ju varit helt hopplösa, men nu flyter de på hur bra som hellst :D i dom andra matcherna ligger Timrå under med 0-3 och Rögle ligger under med 0-2  OJOJOJ!

the heart of hockey

Friluftsdag

i Bilder,

idag har hela skolan varit i Latberget och utövat vinteraktiviteter. men fick välja mellan att åka slalom/snowboard, skridskor, pulka, promenera eller pimpla. jag valde att åka på brädan. blev dock inte så många åk, men ändå några. de första var absolut skönast. alldeles nypistat och inga isfläckar i sikte. kameran fick också flöja med

 

I <3 my Vaio

i Bilder,

detta inlägg är de första som skrivs från min egna, älskade lilla dator. ja ni läste rätt, jag har nu en dator som jag så länge snackat om att köpa. var tidigare inne på en Dell, men sedan började jag titta på Vaio. och imorse när jag väcktes av sång så kom mamma bärandes på ett rätt stort paket, som visade sig innehålla min älskade ;D

22 februari

i Bilder,


nej de är ingen vanligt dag, för de är Cissis födelsedag hurra hurra hurra!

Anonymt

i Allmänt,

anonyma kommentarer uppskattas inte av många, och inte av mig heller om personen i fråga skriver saker som är elaka, och tar den "lätta vägen" för att lätta på sitt hjärta utan att avslöja sitt namn. men anonyma kommentarer som inte är eleka eller dumma utan som är snälla tycker jag är lite tråkigt. jag vill ju kunna tacka personen som sagt/skrivit de. jag fick en sån snäll anonym-kommentar på min ögon bild. eftersom att jag inte kan tacka i din blogg eller liknande så får det bli ett tack genom detta inlägg :)

Klänning

i Allmänt,

åh, satt och kikade på Forever21 och fann då denna som jag föll pladask för. visst är den för söt?! skulle kunna ha varit en kandidat till balen, synd att dom inte levererar till Sverige

Proud

i Allmänt,

igår mitt på dagen åkte mamma och två jobbarkompisar till henne ner till Mora för att idag åka Kort-Vasan (samma sträcka som tjej-vasan bara det ica är inblandade i detta lopp på något sätt).  har inte riktigt koll på när de startade, men hon gick i mål för ca 40 minuter sedan. och jag måste säga att jag är stolt över min lilla mamma :D

Fredag

i Allmänt,

goder morgen! dansandet igår gick bra, blev inte som jag trott; att ingen skulle våga sig upp och dansa men det var många par som svängde runt på varje låt, kul! (: det blev mest bugg, lite mindre foxtrot och en vals. men också lite twistande och linedans. Johanna fick även kliva upp på scen sjunga med bandet (Svänzons) och hon var ju såklart bäst! :D summerar kvällen som mycket trevlig, och jag tror att många med mig gör det också (:

idag är vi lediga eftersom att vi dansade igår, och jag hade sett fram emot en lång skönt sovmorgon, men icke sa nicke, inte skulle jag få en sån heller, utan jag vaknade vid sju och kunde inte somna om -suck! mina fötter ömmar lite och märkligt nog så har jag ont i mina tummar men annars så är jag hel.
vet inte vad jag sak göra för kul idag, har några grejer som jag ska bocka av får måste-göra-listan, men de är fort gjort. kanske jag ska ta och leka lite med kameran?  vad ska du göra idag?

Dans för hela slanten

i Allmänt,

hej! (: haft en bra dag? det har jag iaf. började med dubbel engelskalektion då vi skulle skriva vår bokrecension, och efter lite strul hamnade vi i hemkunskapen med 9b eftersom att Claudia var sjuk -igen! vet inte vilken gång i ordningen det är. hon måste ha otroligt taskigt imunförsvar, kanske ska ge henne lite appelsiner och grejer så hon får i sig c-vitaminer?

efter att ha skrivit klart och ätit lunch så väntade drygt två timmar dans. var positivt inställd till de innan vi började, och nu längtar jag tills ikväll ((:  P-O -som lärde ut- var bra på sin sak, och jag tror han blev lite fäst vid Eva-Linda (en lärare).

nej, ush vad hungrig jag är. ska fixa något att äta och sedan ska jag rota igenom garderoben, så ni får nöja med er detta för idag. hej på er!

Hockey

i Allmänt,

innan jag beger mig ut i kylan ( 23.6 minusgrader! :O ) så ska jag meddela att Nyland igår tog hem vinsten i derbyt. 8 - 3 slutade matchen, mycket bra grabbar och tjejer! :D  stog och fotade i tredje som vanligt, blev ca 100 st, och jag tror faktiskt att det var många som vart bra. övning ger färdighet (:

Lill lördag

i Allmänt,

har fått ett nytt favoritämne: musik. vår nya "lärare" är otroligt bra, och lär ut bra så då kan ju resultatet bara bli bra. blev piano-spelande idag också, kommer inte ihåg vad den hette, men jag fick spela ackorden G, A och D. fick även lägga till en baston med vänsterhanden och använda högerfoten. ojojoj! haha ;p

redovisningen av energiarbetet gick bra och de är skönt att få det bortgjort. morgondagen bjuder på sovmorgon, dubbeltimma i engelska och dans på eftermiddagen och kvällen.

nej, nu ska jag inte skriva nå mer, ska nämligen gå ner på hallen och titta på U16 matchen. derby; Nyland - Kramfors.
hej på er!


ps. dingade 15 idag! :D

17:e feb.

i Allmänt,

hmf, har en massa att skriva om men ingen ork alls, och skulle nu vilja förklara mig själv wow-nörd. som jag sa att jag aldrig kommer att bli, men man ska aldrig säga något sådant eftersom att det brukar sluta med det motsatta.
dagen har tillbringats i skolan som vanligt, inget speciellt har hänt. fick reda på att vi är lediga på fredag som kompensation för dansen på torsdagkväll, så denna vecka blir väldigt slapp, tre dagar i skolan. de gillar vi.

ska nu sätta mig i soffan och börja läsa lite om hinduismen och buddhismen. är ju även hockey ikväll som jag ska följa med ett öga. äh, de får räcka för idag. hej på er!

"Stängningsdag"

i Allmänt,

har just dingat 14 så nu tänkte jag stänga ner för dagen. ska duscha och sedan kura ihop mig i sängen och titta på 2½ men och My name is Earl. idag har vi varit lediga eftersom att det är stängningsdag på skolan (lärarna jobbar, vi elever är lediga). så vad har jag gjort på min lediga dag? jo, jag har varit i Birsta. men imorgon är det tillbaka till det normala. tror att jag har en engelska-redovisning som väntar, no-arbetet ska också lämnas in om jag inte minns helt galet.

nej, som sagt duschen. hej på er!

Härligt

i Bilder,



vilken underbar dag, strålande sol, blå himmel med några moln och ca tio minusgrader. kan man få en finare vinterdag?

15 februari

i , Allmänt,

VARDAG:

Någon försöker med alla medel att få din uppmärksamhet, men du verkar vara både blind och döv. Håll öronen och ögonen öppna.


KÄRLEK/RELATIONER:

Idag kan du ha chans till en ny kärlek. Låt kompisarna ordna ett möte och lyssna på vad de egentligen säger.


PENGAR/ARBETE:

Vill du komma upp dig på karriärstegen så ska du passa på nu, du har bäddat för framgång. Ett par extra intäkter verkar dyka upp.


DAGENS CITAT:

Nalle Puh - Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.


LYCKONUMMER:

27

Valentines day

i Allmänt,

har just precis tränat klart, och kan avnjuta kvällen med att knapra chips med gott samvete. ska även denna lördag dissa melodifestivalen, men har för mig att de inte är nå bra på tv:n ikväll. kanske, om jag har tur, så får jag spela lite wow. håller tummarna!

annars så har dagen tillbringats i Sollefteå, kikade omkring på stan och fikade hos farmor. vid middagen följde vi då Modo spelade oavgjort mot Djurgården. gick från 0-3 till 4-4. var en viktig match, och alla (Timrå, Skellefteå, Brynäs) som inte fick vinna vann. men bättre ett poäng än inget.  just för stunden leder Färjestad med 6-0 mot Frölunda.

ska hoppa i duschen och sedan inta soffan, ha en trevlig kväll denna alla hjärtans dag!

Otursdag?

i Allmänt,

pust! kom nyss hem från hallen. har ju åkt skridskor med klassen som jag nämnt hur många gånger som helst. det gick iaf bra, även fast det är fredag den 13:e. ramlade inte en endaste gång, otroligt stolt! lyckades dock inte göra nått mål när vi spelade match, men man kan ju inte få allt här i världen.

snart, om en stund, kanske nån timma ska jag åka till Kramfors, mamma sa att dom sålde balklänningar/studentklänningar på Folkets Park så jag ska dit och titta. ska även kika in i någon blomsteraffär och kolla om dom har några rosor kvar. de lär dom ju säkert inte ha, men man kan ju alltid kolla. sedan efter fem ska vi på Kramm och äta med några kompisar och sedan ikväll blir det hallen igen.

men först väntar en varm dusch. måste tina upp fossingarna. hej på er!

Snart helg igen

i Allmänt,

och så var torsdagen över. har ju egentligen sovmorgon på torsdagar, men jag åkte den vanliga tiden för att få mer tid till att fixa några saker. men då hände det jag hade befarat: vår språklärare var borta, vilket för mig betyder hål fram till 12:15. jippie. men timmarna gick rätt fort ändå, först spelade jag och Lollo biljard. lika kul som vanligt, och idag hade jag ett väldans flyt så då blev det ännu roligare (: hamnade sedan i cafeterian med några killar och spelade texas hold em. också lika roligt som de brukar vara, hamnade på en snörplig 2:a plats. Johannes hade en 8:a och en 5:a, och jag hade en 8:a och en 4:a. så ja då vann ju hann på high card. surt.
drygade omkring när dom gick på lektion, tillslut blev klockan kvart över tolv, vilket betyder bild. men vår bildlärare var -lixom alla andra nu för tiden- borta, så då fick vi ha Stefan. vart inte mycket gjort, satt mest och klottrade på ett papper. halv två hamnade jag på ett möte och ca en timma och en kvart senare kom jag därifrån. småsprang då til idrotten där det väntade dans. foxtrot, bugg och vals. och nästa torsdag kommer de en kille som ska lära oss ännu fler steg, och på kvällen väntar dans på folkets park. har i tanken att åka dit, men känner på mig att jag kommer vara för feg för att dansa.

imorgon väntar skridskor. har längtat som bara den ((: men hörde av Johannes -som ska hålla i de hela- att vi nog förmodligen inte kommer kunna gå på en vecka efter våra timmar på isen, vilket låter lite skrämmande men de är nog  värt de. sedan på kvällen är det a-lags match. måste komma ihåg att ladda batteriet den här gången vilket jag missade förra veckan.

det var dagen och morgondagen de, ska nu försöka få några timmar framför brorsans dator och sedan väntar soffan och tv:n. hej på er!

Ding!

i Allmänt,

dong!

härom dagen, eller kanske var det veckan berättade jag om tulpanerna som man mamma köpt och som lyste upp min dag. idag blev det något liknande, jag spelade wow (levlade 11 :D ) och då hade dom dekorerat inför kärleksdagen. så sant som de är sagt; att så lite kan göra så mycket.

ICA's

i Bilder,



är för stunden helt såld på körsbärstomater, så otroligt gott! :D

Kate Voegele

i Musik,

ni borde vid de här laget vara ganska bekanta med att OTH är mitt absoluta favoritprogram. i söndags började dom visa nya avsnitt på kanal 5 vilket jag såklart inte missade. men de var inte riktigt de jag tänke skriva om, utan Mia som blir stjärna med hjälp av Peyton. hennes riktiga namn är Kate Voegele, och jag måste säga att jag älskar hennes röst. så nu när jag uppdaterar mitt musikbibliotek blir det en massa av hennes låtar. lyssna och bedöm själv (:


10:e februari 09

i Allmänt,

nejnejnej! att jag knappt ska få återhämta mig från mina förra förkylning innan jag drar på mig nästa! hosta, rinnande näsa, ja ni vet sympomen..
dagen har varit förvirrande när en massa lärare är sjuka eller är på möten, det står inställd på anslagstavlan men ndå hålls det lektioner. som tur är har den inte varit speciellt jobbig.  fick föresten temakomsertnoterna idag. som vanligt kände jag inte igen några (förutom en, Viva la vida, men vem gör inte de? den spelas ju no'n stop på alla radiostationer).
kvällen kommer att ägnas åt att träna på lite spanska reflexiva verb, läsa genom Dublin-texten igen och försöka skriva några rader till. de är nog det enda, ska försöka dinga 10. om jag inte somnar på soffan vilket känns väldigt troligt att jag gör.

ska äta nu, så hej på er!

Inte mycket, men ändå något

i Allmänt,

helt galet vilket väder de är. jag tror de har snöat i 2-3 dar, fast i skrivande stund ser de ut att ha slutat men mamma sa att det skulle bli återkomma. otroligt härligt, blir väldigt sugen på att klä på mig ordentligt och gå ut och gräva mig en snögrotta.

nyss avgjordes LG Hockeygames (tror de var de iaf) och det blev en vinnst till för Sverige, vilket ledde till en förstaplats. härligt! (:

vad har jag gjort idag då? jo, jag har ockuperat brorsans dator och dödat min gnom och gjort mig en human paladin ist. vet inte varför riktigt, men brorsan tyckte att den var bättre, och jag litar - i detta fall - på hans omdöme.

vet ni vad som händer om några minuter på kanal 5? jo, de visas nya OTH-avsnitt. lycka! :D

Två saker

i Allmänt,

uppmärksammade imorse att ikväll drar melodifestivalen igång. jippie, nu följer månader av schlager-mani.. nej, de var länge sedan jag följde de aktivt, och jag hade inte tänkt börja göra de häller. vet inte vad jag ska se, men något bra måste dom väl visa?

en till sak som jag läste i tidiningen var att dom skjutit upp The Sims 3 släppet med tre månader! suck. nu får vi vänta till om de var juni, men vem i hela friden vill sitta framför datorn mitt i sommarn? inte jag iaf.

Igår kväll

i Allmänt,

igår blev det som sagt hockey, och det var Sollefteå som Nyland tog emot. satt mest på läktaren med Mirka, Johanna på min vänstra sida, och Pontus på min högra. gick ner för att fota i tredje som jag brukar, men då dog såklart batteriet. lyckades iaf få ca 20 bilder. trots att det blev en förlust för hemmalaget (4-11) så hade jag en trevlig kväll (:

Härligt med helg

i Allmänt,

har just sparat över renskrivningen av vindkraft-texten på stickan så nu har jag helgen fri. gud så otroligt skönt! tro vad jag ska hitta på för kul då? de enda jag har tänkt mig är att levla tio, vilket jag gör redan idag, kanske? 


ikväll är det hallen som gäller, Nyland mot Sollefteå om jag minns rätt. ska bli kul. alltid lika roligt med hockey. och nästa fredag blir det en heldag på hallen (eller iaf från 9-10:30) med klassen. ska bli väldigt roligt. måste leta fram grillorna och få dom slipade (:

Vafaan?

i Allmänt,

alltså jag blir inte riktigt klok på mina fötter. för några år sedan hade jag storlek 38, men de vart lixom en vändpunkt för nu blir fossingarna bara mindre och mindre (snart lär jag nog inte kunna stå på dom! ;o ). samma sak hände iof med mina kära moster med, men de är ju lite märkligt, eller hur? iaf, de jag tänkte berätta i detta inlägg var att mina fötter har nått nya småttigheter. nu när jag var nere och tränade i källaren fick jag syn på ett par gamla snowboardkängor, storlek 34. på skoj så testade jag dom, och tro på fan jag kan ha dom! visst, jag skulle få otroligt ont om jag hade dom allt för länge, men ändå. haha, har hamnat i ett litet chocktillstånd ;o

Lite färg i tillvaron

i Bilder,



när jag kom hem efter skolan idag så var det första jag såg vasen med tulpaner som stog på köksbordet. blev genast mycket gladare och pratade på in och utandning med mamma. hm, att så lite kan göra så mycket. vet inte varför jag kände mig lite neråt, men jag tror att Schindlers list och Flyga drake kan ligga bakom de

Framsteg

i Allmänt,

yes! haha, framsteget jag syftar på har med wow att göra, och då att jag lyckades slutföra en quest helt på egen hand! stolt ;)

skoldagen har rusat iväg. på matten fortsatte vi med att snacka om rymdgeometri. på so:n såg vi på Schindlers list, och sedan kom de fruktade spanskaprovet.  när de var skrivet väntade lunch, och sedan musik då vi spelade Knocking on heavens door. typ hela klassen satt med guitarrer och jag fick ensam klinka på pianot. tror jag blev lite överröstad :p
när vi spelat färdigt så väntade en kort svensklektion. det blev mest en massa kom ihåg punkter inför morgondagens uppsatsskrivning. Malin var också så snäll att hon släppte iväg oss tidigare, och då hann jag och Bea hann med 13:20 bussen, eftersom att no:n var inställd. härligt att komma hem lite tidigare (:

kvällningen kommer att ägnas åt andra världskriget, Dublin-texten, en typ bokrecension och lite matte. de är inte bara ett eller :p ush, de finns alldeles för många måsten just nu. tror jag börjar med Baile átha cliath (=Dublin), så lbir de lite mindre ikväll. hej så länge!

Simons födelsedag -grattis!

i Allmänt,

idag bockades första provet av: svenska nationella, läsförståelse. vet inte vad jag ska säga om de, jag svarade på alla frågor och nu är de bara att hoppas på de bästa.
fick tillbaka, eller iaf se, matteprovet idag och de hade faktiskt gått bättre än vad jag trott. var faktiskt inställd på ett G, men jag fick VG. en otroligt lättnad måste jag säga. i övrigt har dagen varit väldigt händelselös. har haft flöjtlektion, spelar just nu på två väldigt tråkiga trestämmiga låtar. iof lätta, men när fingrarna inte vill gå så går de inge vidare. men nästa vecka ska jag få noter till temakonserten. jaa! (: fick även höra att jag är en 1:a flöjt, dubbelt jaa! ((:

sitter nu och kämpar vidare med Dublin-texten. har endast fått ihop 150 ord, och de går väldigt tungt. snart är det middag och sedan ska jag träna. efter juluppehåll och sjukdom så är det äntligen dax för att kickboxas igen. har längtat som en tok kan jag säga (:

nej, ska spara ner och logga ut, hajdi!

2:a februari

i Allmänt,

tjenixen! kom nyss hem -eller de var väl en halvtimma sen- från käftis. har hoppats på att min tandställning skulle ryka, men det ser ut som om jag får vänta till närmare sommarn. mina tänder har nu hamnat där dom ska, nu ska dom bara få växa fast. ush, jag är så less på den att jag bara vill spy, men vad ska jag göra? jag vill ju ha fina tänder, även fast jag aldrig visar dom. ska vara glad att den räls-galna specialisten inte lyckades övertala min tandläkare att jag behövde räls. den skulle jag ha behövt ha i ca 2 år, och den som jag har nu har löst problemet på mindre än ett.

jaja, nog om de. de har ju hänt mer saker idag. var -17,5 när jag vaknade imorse, så de blev till att leta fram långkallingarna. men för omväxlingsskull så var det ganska varmt innanför skolan väggar. så vad har jag gjort då? jo, på matten blev det först en massa hockeysnack och sedan började vi gå igenom rymdgeometri. på slöjden satt jag och Johanna och skratta och gjorde mest ingenting. är tredje lektionen i rad, känns inge vidare (att inte göra något). funderar på att gå över till syslöjden nästa vecka.
dagen rullade vidare med lunch, so, svenska och till sist språk. på so:n skackade vi om hur Hitler tog kål på judarna och på svenskan körde vi land&stad. alla kände sig ganska nöjda på allt inför nationella som kommer imorgon (!) så därför blev det bara fjant.  gick dock inte så bra för mitt lag -vi kom sist. men så är de, man kan ju inte alltid vara bäst ;p

sedan har de inte hänt nå mer, ska snart äta och sedan ska jag nog plugga spanska och so. som vanligt, har gjort de i ca en veckas tid nu och känner mig rätt mätt på de. aja, hej så länge!

Grattis!

i Allmänt,

idag, den andra februari, är det Erikas dag, så därför tycker jag att vi grattis-bombar hennes blogg :D




Stort grattis på 16års dagen, hoppas den blir toppen! (: <3

Ny månad

i Allmänt,

mm, va trött jag är. dagen har tillbringats i Hallsta, och efteråt blir man ju alltid -iaf jag- så otroligt slö. vi var dock inte i backen så läge, men jag hade kunnat stanna där i hur många timmar som hällst. tog med mig kameran och fotade brorsan. gick riktigt bra, men eftersom att dom hade anordnat en "hopp-skola för vuxna" så vart de lite strul med dom bästa hoppen som dom stängde av för att vuxna skulle få möjligheten av bryta benen av sig. men jag tror inte att de blev något av, för när vi packade ihop var det fullt av hoppande barn där igen.

är som sagt väldigt trött, har spelat wow, och fick äntligen dinga. brorsan tog fram nått så jag fick se hur många timmar jag spelat sammanlagt. timmarna var nio, lixom min level. haha, 1 lvl/h. tror jag är lite långsam? ;o

nu ska jag slå mig ner med spanskaglosor och andra världskriget. framför mig ligger lite av en mardrömsvecka: prov i spanska och so + två nationella i svenska. usha, men de måste gå.  ska stänga ner, återkommer imorgon. over and out!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela