2:a februari

i Allmänt,

tjenixen! kom nyss hem -eller de var väl en halvtimma sen- från käftis. har hoppats på att min tandställning skulle ryka, men det ser ut som om jag får vänta till närmare sommarn. mina tänder har nu hamnat där dom ska, nu ska dom bara få växa fast. ush, jag är så less på den att jag bara vill spy, men vad ska jag göra? jag vill ju ha fina tänder, även fast jag aldrig visar dom. ska vara glad att den räls-galna specialisten inte lyckades övertala min tandläkare att jag behövde räls. den skulle jag ha behövt ha i ca 2 år, och den som jag har nu har löst problemet på mindre än ett.

jaja, nog om de. de har ju hänt mer saker idag. var -17,5 när jag vaknade imorse, så de blev till att leta fram långkallingarna. men för omväxlingsskull så var det ganska varmt innanför skolan väggar. så vad har jag gjort då? jo, på matten blev det först en massa hockeysnack och sedan började vi gå igenom rymdgeometri. på slöjden satt jag och Johanna och skratta och gjorde mest ingenting. är tredje lektionen i rad, känns inge vidare (att inte göra något). funderar på att gå över till syslöjden nästa vecka.
dagen rullade vidare med lunch, so, svenska och till sist språk. på so:n skackade vi om hur Hitler tog kål på judarna och på svenskan körde vi land&stad. alla kände sig ganska nöjda på allt inför nationella som kommer imorgon (!) så därför blev det bara fjant.  gick dock inte så bra för mitt lag -vi kom sist. men så är de, man kan ju inte alltid vara bäst ;p

sedan har de inte hänt nå mer, ska snart äta och sedan ska jag nog plugga spanska och so. som vanligt, har gjort de i ca en veckas tid nu och känner mig rätt mätt på de. aja, hej så länge!

Kommentarer

Postat av: emmali

Publicerad 2009-02-02 17:50:58

sv; hör och häpna, jag hittade skapelsen på hm! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela