Enligt stjärnorna

i ,

så blir mitt 2009 såhär:

Kärlek: Som en bild har du seglat på en långresa på kärlekens alla hav under förra året. Nu för Neptunus dig hem igen efter alla äventyr som har berikat ditt sinne och mättat dina känslor och behov. Du har ju någon här hemma som väntar på dig och vill vara din fasta punkt i livet. Men det var du själv som ville pröva dina föreställningar för att se om sanningen fanns att finna på annat håll. Den finns överallt!


Hälsa: Frusenhet är Fiskarnas signum liksom lågt blodtryck enligt sedvanliga astrologiska tolkningar. Det medför i sin tur att du har lätt för att drabbas av förkylningar och allmän trötthet. Känner du igen det så är det något du får lära dig att leva med men inte för. Det vill säga att du ska inte ha trötthet som orsak att inte göra något du inte vill. Du behöver äta mycket varm mat och motionera mera.


Jobb: Många av Fiskarnas barn hamnade utomlands under det gångna året. Var du en av dessa globetrotters som driven av att söka meningen med livet, har du nu fått erfarenheter att ta med dig hem igen. Du kan nu förnöjd välja ett jobb som ger dig god ekonomi och utbyte och som ger dig möjlighet att resa iväg då och då. Under mars och senare även i oktober finns det tecken på utbildningskurser som du ska delta i.

(hämtat här ifrån)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela