Earth-hour

i Bilder,

Så, nu var den igång. Jag fick ingen klarhet i om det bara var lamporna, eller om det var allt som skulle släckas. Men hos mig lyser det inga lampor iaf, utan fyra värmeljus och datorn går på baterierna. Känner mig duktigt ^^ Måste säga att det är otroligt mysigt i mitt lilla rum. Jag ska nog lägga på mig sängen och läsa. Köpte ju två böcker (för 5kr/st !) när jag var i Hudik förra helgen, och har börjat läsa den ena idag. Bergdorf-blondiner heter den, och påminner om Gossip Girl, fast lite sämre. Har du läst den? Vad tycker du?


Over and out!

Kommentarer

Postat av: johanna

Publicerad 2009-03-28 21:42:24

det va typ ingen som hade släckt här i prästmon som vi såg, vid kyrka nva allt tänt och alla grannar hade tänt:O Det va nog bara du, jag, bea och thomas dileva som hade släckt ;Phaha

Postat av: johanna

Publicerad 2009-03-28 23:15:57

sv: haha jag tänker på riktiga dileva faktiskt;) fast våra grannar är ungefär lika konstig:) haha fast jag menade faktiskt riktiga ;)

Postat av: Felicia

Publicerad 2009-03-29 15:51:35

jag har läst bergdorfblondiner, och tycker som du. Att den påminner om GG men lite sämre, det är en helt okej bok och om du köpte den för ynka 5 kr är den definitivt värt sitt pris.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela