Bränder

i Australien,

Det har varit oerhört varmt här ett tag och kanske har ni hört på nyheterna att det har brunnit på sina håll. Det har varit en ganska allvarlig situation men nu har vädret slagit om, från 40grader till 20grader, och det mesta är under kontroll. Vi har aldrig varit i fara, även om vi har varit i Victoria som varit hårt drabbat, vi har hållit oss till kusten och kommer nog fortsätta göra det med.

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2014-01-20 18:08:47

Skönt att ni inte drabbats av alla bränder. Vilket omslag i temperaturen, plötsligt blev det kallt då?! Ni har ju njutit av kusten under en lång tid, så varför bryta trenden;) Ha det fortsatt bra!

Postat av: Maj-Britt Garneij

Publicerad 2014-01-20 22:34:42

Jag har inte sett på tv om några bränder men det är så mycket elände här i Europa. Det brukar visst förekomma bränder i Australien ofta.Jag har mest tänkt på hur det går för er att köra vänstertrafik, för visst är det så där liksom i England. Hälsn från ett kyligt nord med norrsken från farmor.

Svar: Ja, det är ett återkommande problem, och inte hjälper det att eukalyptusträden behöver bräder för att kunna växa. Det går faktiskt bra att köra, vi kom snabbt in i det. Jag ska nog skriva ett inlägg om det senare.

Åh, vad mysigt med norrsken!
Adreamer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela