Fredagkväll

i Allmänt,

Oj, ser att min Sammanfattat-kategori är väldigt tom. Tror jag ska ta bort den. Jag menar, det som står där klarar ni er bra utan och jag kommer aldrig komma ihåg att fylla på med en ny lista varje vecka så.. Haha, den utgår ur sortimentet helt enkelt ;)

Nu på kvällningen har jag varit social med mina föräldrar och tittat på DN galan, men jag förstår inte riktigt varför jag har gjort det. Friidrott är verkligen inget jag är ett stort fan av, varken att utöva eller att titta på, så varför jag satt i soffan och åt popcorn och tittade helt frivilligt förstår jag inte riktigt. Fast okej, jag ska erkänna att jag emellanåt satt med näsan i en bok och läste. Men jag stod iallafall ut med sportkommentatorns/kommentatorernas snack i en och en halv timma. Det var väl ändå rätt bra gjort?

Nu ska jag bädda upp sängen tror jag. Känner mig inge vidare pigg så då blir det mys i sängen, antingen så blir det en film eller så fortsätter jag med boken. Fast det vill jag egentligen inte. Jag köpte den i onsdags och den är snart slut, suck. Så typiskt mig. När jag väl har en bok så sitter jag med den istort sett 24/7 tills den är slut. Och ja, sen då? Då är den ju slut och så har jag inget mer att läsa. Måste försöka lägga band på mig. Mamma har förresten sagt att hon ska bunkra upp mitt bokförråd tills jag flyttar. Har inte sett några speciella jag vill ha, och är öppen för förslag. Så har ni några boktips så är dom välkomna!

Jag har bestämt mig, de blir en film. Ska leta reda på en ipren och sedan intar jag sängen
Over and out!

Vem är jag?

i Allmänt,

Vill du veta mer om mig? Då är det länken under min profilbild du letar efter. Har knåpat ihop någon sorts presentation till mig själv :)

Den sista juli

i Allmänt,

Men hallå världen, vad är det med dig? Först två veckor underbar stekande värme, sedan en evighet disktrasehimmel. I förrgår och igår sol och växlande molnighet och så regn igen!  Så otroligt trist. Har dragit på mig mjukisbyxor, en MODO-tisha och satt upp håret i en hög hästsvans. Har letat fram Gipsy KingsSpotify och tänkte nu ta tag i min bokhylla som ska med till Halmstad och därför måste tömmas och innehållet måste sorteras (sånt som ska följa med och sånt som ska stanna hemma) och få nya platser att ta upp. Känner på mig att det kommer ta väldigt många timmar, för alltid hittar man något som väcker minnen som man måste återuppleva, på gott och ont.

Vad har ni för väder idag?

Update: Asteroidea

i Allmänt,

Jag tror jag vet anledningen bakom den väldigt höga sidvisningssiffran igår. Ni var så nyfikna på när "fortsättningen" till mitt sjöstjärnornas-hjärnbefrielse-inlägg skulle trilla in. Haha, jag förstår er, så jag ska inte hålle er på sträckbänken längre ;)


Den som berättade det för mig först var min pappa, och han hade läst det i Allt om Vetenskap (nr. 5 - 2009) och sedan fått frågan "Hur många hjärnor har en sjöstjärna?" på TP. Det var ett sju sidor långt repotage om evolutionen som frilansjournalisten Tomas Lindblad skrivit. Och där finns det en ruta som handlar om sjöstjärnornas hjärnbefrielse som jag nu skriver av ordagrant:

Utveckling kan vara avveckling

Det är lätt att tro att evolutionen innebär att livsformer blir allt mer komplicerade. Men så behöver det inte vara. Enligt en hypotes har virus sitt ursprung i livsformer, till exempel bakterier, som gjort sig av med stora delar av sin funktion. Kvar har det blivit en parasit som inte har någon egen ämnesomsättning och som behöver en värdcell för att föröka sig.
Ett annat exempel är sjöstjärnor. Dessa djur har utvecklat ett nervsystem, men ingen central hjärna. Det finns dock tecken på att deras förfäder hade det.

Bildtexter:
Ingen hjärna - Sjöstjärnor har ingen hjärna, men det finns tecken på att deras föregångare hade det.
Virus -  Enligt en hypotes var virus från början organismer med möjligheter till ämnesomsättning, något de förlorat under evolutionens gång.

Vad ska man säga? Stackars asteroidea.
Kan förresten säga att Allt om vetenskap är en rätt rolig tidning att läsa. Det står om allt möjligt och omöjligt i tidningarna och senast igår satt jag mig ner med senaste numret och läste om primtal samtidigt som jag avnjöt en gourmetlunch bestående av nudlar. Dock tappade jag bort mig rätt snabbt vilket orsakade stor förvirring. Men ändå, det är intressant. Jag kanske får be pappa skicka ner tidningarna till Halmstad sedan.

11:27

i Allmänt,

Solen skiner! Så nu lägger jag mig på stutsmattan och lapar sol tillsammans med min kära vän Ipod och en bok.

Huvudbry

i Allmänt,

Orka! Ja, min meny har sjunkit som en sten och hamnat på botten som ni kanske ser? Iallafall om du har Internet Explorer som webbläsare. Själv så har jag Chrome och då ser det ut som det ska. Märkligt måste jag säga. Men jag ska ge mig in bland mallarna och leta efter vad som man vara fel. Åh, va jobbigt. Ni får ursäkta så länge.


Btw, kan rekommendera Chrome, går rätt mycket snabbare än IE, iallafall för mig.


Tadaa! Nu är väl menyn tillbaka på sin rätta plats?

Nytt

i Allmänt,

Har gjort en ny design som ni kanske ser? Inget märkvärdigt, men jag gillar den ändå.
Vad tycker ni? :)

Asteroidea

i Allmänt,

Rätt fint namn, eller hur? Det är vetenskapsmännens namn på sjöstjärna.

Har ni förresten hört att sjöstjärnor inte har någon hjärna? Jo, de är sant. Jag började asgarva när jag hörde de först. Dom hade tydligen en från början, men med tiden så ja, insåg någon att dom inte hade någon användning för den och då blev dom utan. Skulle kolla upp vad vårt älskade Wikipedia hade säga om saken, men det var inte mycket, ingenting rättare sagt. Inte om själva hjärn-befrielsen iallafall.

"Sjöstjärnorna (Asteroidea) är en klass av vattenlevande djur. Det finns cirka 2 000 olika arter. De har vanligtvis femtalig symmetri, men kan ha upp till omkring 20 armar. Om någon av armarna skulle förloras växer en ny ut.Då sker en könlös förökning. Ytterst på varje arm sitter ett öga, med vilket sjöstjärnorna kan urskilja ljusskillnader. De har även ett könsorgan, en så kallad gonad, i varje arm. De största arterna kan bli upp till en meter i diameter. Sjöstjärnor lever i saltvatten och andas med sina tentakler. De ha två magar. En för att smälta födan och en de kan föra ut genom munnen och vränga ut och in. Sjöstjärnor äter musslor vars skal de bänder upp med sina starka armar varpå de spottar in sin mage i musslan och börjar äta"

Ska försöka leta reda på exakt hur och varför dom små rackarna blev av med sin hjärna. Jag återkommer!

Hej ipren

i , Allmänt,

Här sitter jag framför datorn och tråkar omkring på en massa sidor, ute är disktrase-himlen tillbaka och jag känner pannknacken komma smygande och så läser jag dagens horoskop som säger: stress är en riskfaktor för dig, men du mår nu fysiskt bra. Ditt tempo gör att magont och huvudvärk kan dyka upp.


Filmkväll

i Allmänt,

- Marley & Me
- Twilight
- Paranormal hour

Sett någon av dom? Kanske alla? Vilken är din favorit? Min var nog.. Marley & Me.

Papper Papir Papel Paper

i Allmänt,

En sak som jag är väldigt förtjust i, av någon anledning vet inte vilken, är påsar. Jag har sparat mina (okej, inte exakt alla) påsar jag fått i ca ett år nu och jag har lite svårt att kasta dom även fast dom bara ligger och skräpar efter golvet och aldrig används. Vad kallar man det för, lathet eller svårt-att-kasta-saker-som-man-skulle-kunna-ha-användning-av-senare-syndrom? Jag tror nog på det senare faktsikt, för det gäller inte bara tomma påsar utan ja, det mesta vilket kommer bli en utmaning sedan när det ska till och rensas innan flytten.

Men nu ska jag inte halka in på Halmstad, utan fortsätta på pås-snacket. Majoriteten av alla mina kassar är av plast, vilket jag tycker är riktigt trist. Visst dom håller bättre än dom som är gjorda i någon slags papper, men dom är ju ack så fula även om affärskedjorna försöker sig på att designa dom till max. Men visst håller ni med om att dom i papper är mycket finare, och det känns mycket bättre att komma ut ur en affär med en sådan i handen? Jo, de är klart ni håller med. Så därför tycker jag att vi ska starta en rörelse: "papperskassar åt det svenska shoppingfolket". Haha, skämt och sido men om någon skulle starta en så skulle jag absolut stötta den.

En annan liten dragning jag har, som fortfarande innehåller ledorden påsar och papper är då godispåsar. Urk för dom i plast och jippie för dom i papper. Men ändå är jag inte förtjust i Karamellkungens färgglada påsar, utan det ska vara små, mönstrade saker, som t ex. denna. Och ni vet sådana där strutar? Som t ex. man köper Åre choklad i? Mm, love them (alltså påsarna)! Kan dock inte för mitt liv förstå varför jag dras till just detta? Kanske för att det snabbt ser använt och nött ut, och då ger en känsla av att vara ombonat och då mer.. ja, jag vet inte. Men som om plast känns mer opersonligt och inte lika.. ombonat?

Är medveten om att det här med all säkerhet låter väldigt konstigt men ja. Jag är nog lite konstig skulle jag tro. Vad gillar du bäst? Papper eller plast? :)

Tillbaka till sommarlovet

i Allmänt,

Tre veckor och tre tusen kronor senare. Ja, nu är mina sommarjobbsveckor över. Skönt? JA. Att väckas av väckarklockan 06:40 varje morgon har verkligen inte varit kul, men nu ska jag ta igen mina förlorade sömntimmar dom resterande veckorna av lovet. Tro om jag ska säga några väl valda ord om dom veckor som varit? Finns egentligen inte mycket att säga. Det var ett riktigt slappt jobb och som mest jobbade jag nog 2h aktivt och jag var alltid hemma före tolv (då jag egentligen skulle ha slutat), så timlönen ska man inte klaga på.

Sitter och funderar lite på vad jag ska göra med mina pengar. Har just nu tre alternativ: 
1. Spara och köpa småsaker som jag vill ha (har sett en stor klocka på IKEA som skulle vara rätt cool att ha på mitt rum i Halmstad). 
2. Köpa en egen systemare. 
3. Köpa en ny digitalkamera och en analog fisheye-kamera.

Valet är verkligen skitsvårt. Kommer inte klara mig utan en kamera när jag bor i 302 38, men ska jag då köpa mig en systemare eller en vanlig digitalkamera och då också få råd med en fisheye som vore megarolig att ha i sin ägo. Men att ha lite pengar att spendera på kläder, smink och lite snygg inredning till nya rummet låter inte helt fel det heller. Vad skulle du göra för 3000kr?

23 juli

i , Allmänt,

Fiskarnas horoskop

Tur:
Dagen har inslag av både tur och otur. Oturen är mest påtaglig i slutet av dagen. 
Hälsa: Främst för att du känner dig målmedveten och aktiv mår du nu strålande. Du är på god väg tillbaka till ditt gamla jag.
Ekonomi: En del extrapengar kan nu flyta in. En diskussion med en nära vän ger upphov till ytterligare möjligheter. 
Arbete: Med din förmåga att finna utvägar och din ansvarskänsla kan du i dag åstadkomma mycket. 
Kärlek: En kär gammal vän kan idag dyka upp där du minst anar det. Kärleken har underliga vägar och tecknen spår en nytändning. 
Relationer: Ge dig inte in på några äventyrligheter nu. Detta är ingen bra tid för förändringar

Varning -bildbomb nr 2!

i Bilder,

Ja, här är alltså några bilder på Nidarosdomen. Från utsidan och uppifrån ett torn. Man fick tyvär inte fota innuti kyrkan. Har såklart ännu fler bilder från Norge-trippen som med all säkerhet kommer slängas in lite nu och då.

00:06

i Allmänt,

Nej hörrni. Dax att sova, väckaren ringer ju 06:40. Suck. Men det är bara att bita ihop, på fredag är det ju över.
Over and out! :)

Varning -bildbomb!

i Bilder,

Och en varm sådan dessutom. 
Lovade er för länge sedan en/flera bildbomb/bildbomber från min Norge-tripp. Tänkte göra två stycken. Denna + en till. I denna finner ni solen och i nästa kommer Nidarosdomen, ni vet den där kyrkan jag snackade om som började byggas 1030? :)


Norge

i Bilder,


Underbart vacker midnattssol, tusen ord räcker inte
för att beskriva den.Fyra av fem

i Allmänt,

Så, nu har jag sett den. Ska nog inte berätta hur det gick för Potter och gänget för er som själva tänker gå och se den, men jag kan säga att min besvikelse inte var så stor som jag trott. Det var en liten detalj som jag tyckte dom skulle ha tagit med för att man skulle förstå lite bättre men ja. Man kan ju inte få allt här i världen (tro hur många gånger jag har skrivit/sagt/tänkt de?!). Och i slutet så var det en unge bakom mig som började gråta! Han/hon blev helt förtvivlad och mamman fick sitta och viska tröstande ord.

Hade ju hört en del saker innan jag satte mig i biostolen (som var förvånandsvärt skön måste jag säga), bland annat att det skulle vara mörk och dyster. Men jag kan nog inte riktigt hålla med där måste jag säga. Var en hel del kärlek inblandat som det inte varit så mycket av tidigare men det gjorde inte den mörk eller dyster enligt min åsikt. Känns som om "film-förstå-sig-påarna" bara ville komma med något nytt att säga som dom inte sagt om tidigare filmer. 
Någonstans hade jag också läst att man använt sig av samma program för att skapa en del miljöer/figurer(monster?) som man använt sig av när man gjorde Sagan om Ringen-triolgin. Och där kan man verkligen snacka likheter! Var nästan så att jag under några sekunder undrade om det inte var just Sagan om Ringen jag såg på. Läskigt och kanske en aning dålig fantasi att man inte kan försöka göra något "eget" till en serie som redan står ut så pass mycket.

I alla fulla fall är jag glad att jag betalade min biljett för att se på Halvblodsprinsen. Längtar tills Dödsrelikerna visas på bioduken. Men det är ett tag kvar tills dess. Har tillomed hört ryktas om att dom ska göra två filmer av den. Onödigt. Dom vill bara dra ut på det så mycket som möjligt och tjäna ännu mer pengar. Men har dom inte redan så de räcker? Jag menar dom här 6 filmerna har med all säkerthet dragit in storkovan redan. Jaja. Vi får se hur det blir. 

Betyg: 4/5

HP

i Allmänt,

Gud vad det regnar idag, igen.. riktigt trist. Men då kan jag iallafall med gott samvete sätta mig i biosalongen ikväll. För att gå på bio när det är strålande sol och klarblå himel känns ju himla dumt, iallafall om man bor i Sverige som inte bjuder på så många såndana dagar. Alltså bio, det är Harry Potter och halvblodsprinsen som ska ses. Vet egentligen inte varför jag ska se den. Jag har läst boken och gillade den, och en filmatisering av en bok blir sällan riktigt bra, så jag kommer antagligen bli besviken, men det känns som om man måste se den. Det jag hört om den hittills är att den är mörk. Man ska visst också ha lagt till något som inte står i boken för att det ska "hända" något. Hm, jaja. Vi får se vad jag tycker sedan.

Har du sett den? Eller ska du se den? Eller ska du skita i det? Vore kul med lite kommentarer nu när jag börjar komma igång med skrivandet igen :)

302 38

i Allmänt,

Så var det dax igen, ett inlägg om min framtid, alltså om mina närmaste tre år, alltså om Halmstad. För ungefär fyra månader sedan berättade jag för er att jag preliminärt hade kommit in. Det gav mig en spark i baken och jag tog mig vatten över huvudet. Att prestera på toppen av sin kapacitet i flera olika ämnen var inte vidare bra och jag mådde inte speciellt bra, varken psykiskt eller fysiskt. Men det var bara att bita ihop, för det gav ju resultat. Tänker inte berätta hur mina betyg ser ut, de har ni inte med att göra. Men jag kan säga att jag är stolt över dom, och dom räckte också för att jag skulle komma in på LBS Arkitekt som jag fick besked om för ca två veckor sedan. Skickade dock in "ja-jag-vill-ha-min-plats"-lappen för någon dag sedan. 

Om tre veckor och 6 dagar så flyttar jag och igår satt vi och planerade lite vad jag behöver ha i mitt rum, hur det ska få plats med mera. Det känns så himla konstigt. Jag planerar ett nytt liv, eller ett nytt kapitel i mitt liv, hur allt ska fungera. Jag börjar ta hand om tvätten här hemma allt oftare, och idag är det jag som står för middagen, för det ska jag ju sedan göra själv i tre år framöver. Bredvid mig på golvet står ett strykjärn och en tvättkorg och på skrivbordet ligger en lista innehållande saker jag behöver, några saker har jag bockat av men det är rätt många kvar.


För ett tag sedan svor jag över hur jag kunde vara så dum och söka till en skola som ligger 90 mil härifrån. Hur i hela friden kunde jag vara så dum?! Men idag känner jag inte så. Visst att lämna alla kommer alltid kännas hemskt, så är det. Men jag är nyfiken på vad Halmstad har att erbjuda. Det kanske visar sig att det här är det bästa som kunnat hända mig. Jag hoppas det iallafall.

Den 19:e augusti kl. 09:00 ska jag sitta i Ljud och bildskolans aula och resten av dagen tillbringas utomhus i oömma kläder, för då ska vi lära känna varandra, vi som nu ska gå på Arkitekt. Jag tycker det känns väldigt bra. När jag började sjuan så satt jag i en sal hela första dagen och packades på med massvis med papper. Man tittade framåt mot tavlan och mentorerna som stog och pratade, och tittade så lite som möjligt på sina blivande klassisar. Nästa dag var det bara att titta på schemat, gå till rätt sal och sedan snabbt leta åt sig en plats så man inte behövde sätta sig bredvid någon man inte visste vem det var. För nu var det ännu en ny grupp. Dom jag var med dagen innan var inte samma som jag tillbringade större delen av mina tre kommande år med. Så det blev ännu fler nya ansikten och ögon som man ville undvika. Gud vad det låter löjligt såhär i efterhand. Iallafall, det känns bra att vi ska ha lite team-bilding redan första dagen.

302 38 (som är postnumret) kommer bli namnet på en ny kategori där mina inlägg gällande Halmstad kommer hamna nu i förväg. Och sedan när jag bor där kommer allt hamna där också. Fast när jag sedan kommer hem blir det den vanliga Vardagligt som gäller. Så, nu är ni uppdaterade på den fronten också!

Omvänd solning

i Allmänt,

Att alla inte tycker eller tänker lika vet vi ju. En del har röd som favoritfärg, en del har blå. Vissa gillar schlager andra death metal. En del gillar att sola och därmed bli bruna på sommaren, andra inte. Men till er som legat och pressat och fått er en fin bränna, men som ångrat sig och vill bli vit igen har jag några tips! 

1. Ta på dig vita kläder, shorts och t-tröja -det är ju faktiskt sommar även om det är svårt att tro. Vips så är större delen av kroppen vit, otroligt lätt.

2. Erbjud dig att grundmåla det där skjulet/förrådet som står på gården. Välj en dag då det inte är strålande sol eller det spöregnar. Utan det ska vara molnigt och inte allt för stormigt, åskar det så gör det inget. Om du inte är rädd för åska vill säga.

3. Var inte så noga med målandet (det är trots allt bara en grundmålning och ska snart målas över igen) och låt tankarna vandra iväg. Råka lägga handen där du nyss varit och kletat med penseln, slå med samma hand på flugorna som flyger kring huvud, ben och armar, missa flugorna (inte speciellt svårt, dom är ju rätt kvicka dom jäklarna) och träffa istället nämnda delar av kroppen.

4. Använd rikligt med färg när det kommer till vindbrädorna/bjälkarna/vad-det-nu-heter så att det kan droppa ner på dig sedan.

Otroligt enkelt som ni ser, och jag garanterar att det funkar, inte för att jag har provat det själv men. Skulle ni dock ångra er så är det bara att leta fram lacknaftan och vips så är det borta. Och kläderna är ju bara att dra av sig och byta ut mot något färgglatt. Om solen letat sig fram kan man också tänka sig att ta på sig bikinin och lägga sig och sola och förbättra brännan. 

Hoppas min vägledning/mina tips var till någon hjälp! ;)

För att bryta tystnaden

i Musik,

Oorka! Jag som -efter många om, men och omskrivningar- hade fått ihop ett hyfsat bra inlägg, också får datorn en knäpp och det varken publiceras eller sparas. Får se om jag skriver om det, eller om det får vara. Är nere i en liten svacka på alla plan just nu, så chansen att min frånvaro kommer fortsätta lysa är rätt stor. Jaja, ni kan ju lyssna på min nya 24/7-låt medans.


Allmänbildad?

i Allmänt,

Ibland skäms jag över hur otroligt oallmänbildad jag är. När  jag började tänka -och där med skämmas- på detta var på mina flöjtlektioner då min/mina lärare försökt leta fram en låtar som jag känna igen och få i läxa. Hon hade nog fått hålla på till dö-dagar, de spelade ingen roll vilka låtar han/hon spelade för mig så hade jag inte den blekaste aning om vad låten hette eller när man skulle ha hört den. På en lektion följde en kompis med, och hon började direkt nynna på melodin när min lärare sa titeln. Musik som man bör känna igen, kan man alltså då säga att jag oftast inte känner igen. Men nu har jag ju dock spelat i bra många år så lite har ju faktiskt fastnat. Men ja, ni förstår nog vad jag menar.

Film. Ja de är också ett ämne där mina kunskaper tryter. Visst, när jag nu insett hur lite jag vet på området så har jag försökt se "måste"-filmerna. Idag, eller snarare ikväll, bockade jag av Ondskan. Ja, de är sant! Skratta åt mig om ni vill men så är det. Dock så har jag försökt sett den tidigare, flera gånger. Men har inte dvd:n krånglat så har det varit högtalarna. Och har den visats på tv:n så är det dömt att misslyckas, alla reklampauser får en att tappa suget att fortsätta titta och tillslut så somnar man (eller jag ska nog säga Jag) i en och då ser man ju inte klart den. Nästa gång den visas så blir det ju samma visa, och då blir det ju bara att man ser samma del 2-3 gånger och hur kul är det? 

Iaf, hade tänkt säga något om den också men vad vet jag inte riktigt eftersom att alla antagligen redan sett den och ja.. Men den är ju baserad på Jan Guillous bok med samma namn, som i sin tur delvis är baserad på hans uppväxt. För mig känns det helt overkligt att det kan vara sådär, i verkligheten. Jag menar film är ju ändå film. Jag har ingen perfekt värld målad i mitt huvud, jag vet att det är förjävligt i vissa delar av världen, de är krig, fattigdom, naturkatastrofer, sjukkdomar mm. Jag vet att alla inte har en lätt uppväxt, utan har det väldigt svårt som tex. i det här fallet blir misshandlad. Men ändå har jag så otroligt svårt att få in i skallen att ja, de är så det är. Så då när jag ser det på film, eller läser en bok med ämnet så blir jag alltid lika, ställd? Hjärnan blir lixom tom och alla tankar stannar upp. Det känns som om att det borde bli åt andra hållet, att det blir ett enda stort virrvarr av tankar som snurrar men nej, så är det inte för mig. Fast många gånger önskar jag att det blev så. "Silence speaks louder than words"

Over and out!

Tionde juli

i Bilder,

Alltså visst, jag gillar regn och jag tycker det är jättemysigt att höra dropparna slå mot plåttaken och åskan mullra. Men är det sommar ska det vara övervägande sol, och man ska inte sitta och fundera på när man gick i bikini sist, eller när det var så hett att det knappt gick att röra sig utan att svetten rann. Det är precis vad jag gör just nu. De är för tragiskt.


Dock så viskade en fågel (Erika känn dig träffad!) i mitt öra att det ska bli bättre redan imorgon! Gudis vad otroligt härligt. Längtar så efter att få lägga mig på en filt på en badplats, och sedan fega sig ner i vattnet. Haha, tänk att man kan längta efter sånt, känslan av att man ska frysa ihjäl.

Breaking Benjamin & Stone Sour

i Musik,

Min bloggtorka börjar nu kännas väldigt löjlig. Jag vill skriva, orden bubblar inom mig, ge mig ett tema så skulle jag skriva en bok om det. Men ja, jag har inget "tema". Bildbomben jag pratade om ligger på is, jag har ingen ork att gå genom bilderna. Ska dock försöka hålla bloggen levande med lite musik. Grupper som jag lyssnat en hel del på i vinter/vår är Breaking Benjamin, Dead by April, Stone Sour och Rise Against. Nu har jag två favoritlåtar från två av grupperna som jag tänkte bjuda på. Enjoy!


  

Det är någon som tycker om mig idag

i Allmänt,

Efter att jag kommit hem från dagens arbetspass så la jag mig på sängen och somnade. Var riktigt aptrött och slocknade som en lampa. Vaknade ca 1½ timma senare av att mobilen plingade. Vaknade till liv och kom på att jag skulle klippa gräset åt grannarna så jag kliver upp ur sängen och går ner för trappan och ser och hör till min förtjusning att det regnar vilket då betyder att det inte går att klippa gräset nu på några timmar, och har jag ett himla flyt så kommer det fler skurar så jag inte kan springa med klipparen förräns imorgon. Hoppas!

När jag lix var nere så gjorde jag mig en macka, och vad finner jag då inte i kylskåpet? Jo, jordgubbar! Ja, som jag sa i rubriken, de är någon som tycker om mig idag. haha :)

8kr på LAGERHAUS

i Bilder,

Orden hittar inte riktigt tillbaka. Ska försöka fixa några bildbomber åt er, från resan i Norge. Ni får nöja er med denna bild så länge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela