En "tråkighetsprövning"

i Bilder,

Nu var det ett tag sen sist, nio dagar för att vara exakt. Så, varför denna tystnad? Det är inte så att jag har haft en ord-torka, snarare tvärt om, men det är så att jag har varit på en "tråkighetsprövning", som pappa kallade det. Och vad innebär det då? Jo, jag har varit på en semester med familjen. En bilsemester med Nordkap som mål, vi lämnade då Sverige på måndag förmiddag, åkte in i Finland några timmar och kom senare in i Norge där vi tillbringade fem dagar, till största del efter dom serpentinvägar som går längs Norges alla berg och fjordar. Alltså, Nordkap, kanten av Europas kontinent, så långt upp man kan komma innan Nordpolen. Efter det var det mycket bilåkande innan vi kom till nästa "mål" som var Saltströmmen och de sista målet på resan var först Svartisen, men vår rutt blev ändrad och det blev Trondheim istället. Först besökte vi Nidarosdomen, en katedral som började byggas redan år 1030 på kungen Olav Haraldsson's grav. En otroligt mäktig syn, himla synd att man inte fick ta bilder där inne! Jag kände mig väldigt lugn och andlig? Nästan mer än under tiden jag konfirmerades, jag tände iaf ett ljus för dom tankar som jag inte kunde sätta ord på och det kändes väldigt bra. Efter kyrkbesöket väntade lite shopping. Sedan var resan slut och vi vände hem.

Det blev totalt 375 mil sittandes i bilen. Och hur fördriver man tiden? Ja, man tittar på den underbara naturen som vårat grannland faktiskt erbjuder. Fjordar men höga berg, klart vatten, snön på bergstopparna och vattenfall. Det känns helt otroligt att naturen är så olik mellan våra länder. Men tillslut så blir man rätt less på den med, och får då vända sig till annat som tex. böcker, tidningar och musik. Att messa var kom inte på tal då ett ynka sms kostade 2,50 kr, helt sjukt! 


Det var iaf en trevlig resa och jag har fått sett helt otroliga saker, som tex. midnattssolen. Verkligen väldigt vacker. Dock så var det molnigt då jag såg/fota den, vilket var lite trist, men det var ändå väldigt vackert. Det blev lite drygt 350 bilder, och jag ska försöka visa er en del.

Men. Jag kom ju hem i söndags vid två snåret och då var det helt underbart väder, lixom igår så jag har inte suttit vid datorn så mycket, utan tillbringa så mycket tid utomhus som möjligt. Ska vara ärlig att jag inte varit speciellt sugen på att skriva, och var inte de nu egentligen men ja. Ni ser hur det blev.
Over and out!

Gladie

i Bilder,

Nu har jag haft min fån i nästan (fem dagar) en vecka, och jag är helnöjd! Ser inga brister och det var lätt att lära sig hur allt funkade, inte för att jag lärt mig precis allt men det jag upptäckt hittills iaf. Ett yttepytteminus är att det inte finns smilygubbar att använda sig av när man messar, som jag var van från Sony Ericsson. Detta "minus" vägs dock upp av ett jätteplus nämligen sms-signalen som jag har. Vet inte hur jag ska förklara, men den lixom plingar, klingar, klirrar? Tänker er ett vindspel i metall, typ. Jag kopplar det lite till Tingeling, alltså inte låten som gjorde succé i melodifestivalen utan fen i Peter Pan. Får ni en hum av vad jag menar?  Hmf, jag har aldrig och kommer aldrig bli känd för mina beskrivningar, de är ett som är säkert..  Iallafall, den gör mig så himla glad, varje gång jag får sms börjar jag storflina. Haha, otroligt löjligt men det är dagens sanning.

Svar: Ja eller nej

i Allmänt,

Nähä, idag, lixom nästan alla andra dagar, var ni inte på något vidare kommentars-humör. Men jag fick iaf ett svar av Johanna som trodde att jag kom ihåg att lägga blommor under kudden igår. Och det är trot eller ej, sant! Men delen då jag la in de på mobilen så jag skulle komma ihåg kan vi ju glömma, för det är ju en helt annan sak!  Så jag drömde alltså om min prins inatt. Tja, om han i mina drömmar är min prins gör det mig absolut inget ;)

P. Gessle

i Musik,

En artist som jag är väldigt svag för är Halmstads killen Per Gessle. Det spelar ingen roll om han sjunger själv, i Gyllene Tider eller i Roxette. Han har nyligen släppt en ny cd (som jag inte hört en enda låt från än, måste åtgärdas!) och han och Marie Fredriksson ska återuppta spelandet tillsammans, alltså som Roxette, känns ju helt toppen. 

Nu när sommaren är här så kan jag helt enkelt inte låta bli att lyssna på Här kommer alla känslorna på en och samma gång, det är helt klart en av tidernas bästa sommarplågor! Vilken är er favorit? :)



Jag borde ha förstått då när du tittade bort
Att allting har ett slut
Att allt det vackra är kort
Nu sitter jag och fryser på en regnig perrong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt
Jag placera' dej i drömmen som jag borde ha glömt
Nu faller den från himlen som en trasig ballong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg
Vissla hallå ifrån ett ringlande spår
Var är du?
Man kan undra när timmarna gå
Du borde sett hur underbart jag mår

Jag ska bygga mej en båt och segla tills det blir vår
Jag ska försöka att förtränga dofterna av ditt hår
Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong
För här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg
Vissla hallå ifrån ett evigt spår
Men det är slut
Det är dags att slå en knut
Öppna grinden för nu går jag ut

Här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång 


Ja eller nej?

i Allmänt,

Så, vad tror ni nu då, lyckades jag komma ihåg att lägga sju blommor under kudden och drömma om min prins, eller ej?

Sommarkänslor? Inte direkt

i Allmänt,

Hm, de här regnvädret är inte speciellt  inspirerande på något vis, jag känner mest för att dra på mig mjukiskläder, tända en massa värmeljus och kura i soffan tillsammans med en bok eller titta på film. Men vi får ju middagsgäster så det blir till att leta fram några andra klädesplagg, dra till håret och leta fram ett leende.

Var nyss ute och plockade en bukett med sommarblommor och kom då att tänka på: visst är det väl idag, eller ikväll man ska plocka sju sorters blommor att lägga under kudden så att man inatt drömmer om sin prins? Jo, de är idag. Tro hur många gånger jag tänkt att jag ska plocka dessa blommor men aldrig gjort det? Allt för många, men i år, eller idag, ska jag försöka komme ihåg det. Jag har säkert sju olika blommor i buketten så jag behöver väl bara ta därifrån? 

Jaja, nu ska jag leta reda på leendet jag pratade om, tro om lite P. Gessle kan hjälpa?

19/6

i Bilder,


Även fast vädret inte är på topp (iaf inte här i Nyland) så önskar jag er en trevlig midsommar! :)

Sommarlov dag 3

i Bilder,

Bilderna fortsätter att trilla in i mina inlägg, bra eller dåligt? Ja, de spelar egentligen ingen roll vad ni säger för jag är på riktigt foto-humör, och jag & min älskade Olympus samarbetar väldigt bra just nu så ni får stå ut. Snart kommer det med all säkerhet en torka på den varan. Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut, jag var ute och bögkörde moppen i cirkus 2h! Ojoj, helt klart rekord. Jag gillar min moppe när den funkar, dvs. startar. Men jag kör aldrig bara för att, utan bara när jag ska ta mig någonstans, men idag bröt jag den trenden. Ska dock inte säga att det var kul, men det var skönt, på något sätt fick det igång hjärnkontoret och jag fick rensa hjärnan lite. Eller var det så att vinden blåste bort det onödiga? Who knows.  


På vägen stannade jag till och fotade detta vrålåk som någon stackare glömt.

En doft

i Bilder,

En sak som jag inte tänkt på, som inte alls har slagit mig förräns idag är hur otroligt gott nytvättade kläder luktar. Förstår inte riktigt hur jag har kunnat missa det, men nu har jag iaf upptäckt det och jag kan meddela att jag med jämna mellanrum går förbi dom rentvättade kläderna -som väntar på att få strykas- och drar in doften i näsan :)

<3 wikipedia

i Allmänt,

En sida som används flitigt av mig är Wikipedia, visst att det som står där inte alltid stämmer till 100% men man får ofta en hum om vad det man sökt på handlar om. Blev nyss länkad till en sökning på denna sida, då med ordet fjortis, och såhär stog det:

Fjortis (after fourteen years) is a derogatory Scandinavian term for young teens who behave in an immature, insecure or naive way. The word can also be used for people in other age groups, fjortis then being not an age but rather a behaviour type. The word is derived from the Scandinavian word for fourteen, fjorton (Swedish) and fjorten (Danish and Norwegian). In Finnish, a member of this group is called pissaliisa or pissis for short.

A fjortis immaturity guides him to take every chance to show how confident and mature he is. Concepts like being "in" or "right", to "have a life" and to be "normal" are key. Parents are considered embarrassing. Fjortis Girls are deemed to use a script with many exclamation marks, smileys and expressions such as "*kisses*".

The word fjortis is included in the thirteenth edition of "Svenska Akademins Ordlista" from 2006.

Haha, visst var de lite småkul? ^^

!

i Allmänt,

Ja! Äntligen börjar läsarantalet stiga, tro vad det är som fått er hit då? Har ju blivit lite bättre med bilder, kan det vara de? Måste nästan vara det, har ju inte skrivit många intressanta rader på senaste tiden så

Ja! Solen skiner, helt otroligt. Molnen har sett ogenomträngliga ut hur länge som hellst, men nu så får vi känna på solens värme en liten stund iaf, toppen!

Tråkigt inlägg

i Allmänt,

Åå, såhär ville jag inte inleda mitt sommarlov, det blåser som attan, jag har inget att göra och det killar i halsen (ännu en förkylning på G? suck). Men det regnar ju inte iaf, och de är väl alltid nått. Som jag sa, jag har inget att göra men kom dock på att vi har en ritplatta, eller vad heter de? Ni vet en sån digital som man kopplar till datorn? Ja, en sån. Tror jag kanske ska sätta mig ner och lära mig hur den funkar. Men först ska jag äta lunch, plättar. Mums, jag hör av mig senare!


EDIT: Nu regnar det..

Nokia 5800 xpressmusic

i Allmänt,

Hahah, jag är som ett barn på julafton, jag är helt lyrisk, min Nokia kom ju idag! Överlycklig är ordet, men jag kom snabbt ner på jorden när jag inte kunde kopiera mina kontakter till SIM-kortet (helknäppt!) och var tjungen att skriva om dom, då blir man inte jätteglad precis. Men nu ska jag lägga över lite musik och sedan ska jag lära mig hur godingen fungerar. Är ju ovan både Nokia och touch så de ska bli spännande. Har inga måsten så det ska med lätthet få ta mig hela kvällen! :)
(Bild kommer nog senare)

Hej sommarlov

i Allmänt,

Godmorgon! Nu har jag inlett mitt sommarlov med en skön sovmorgon, en varm lång dusch och nu ska jag lacka om naglarna. Tror jag ska leta fram ett riktigt färgsprakande lack som får mig på andra tankar, vädret utanför fönstret är inte det roligaste. Himlen är täckt av moln så långt man ser, det blåser och öser ner regn i omgångar. Låter som att det bli en dag lik gårdagen då jag slöade bort mina vakna timmar. Men hej, de är ju sommarlov och då gör man ju som man vill, inte sant?

Ska leta fram aceton och en nagelfil sedan ska det lackas! Vi hörs

Shutter shades

i Bilder,


Jag köpte mig ett par brillor igår. Tror dock inte dom kommer att användas speciellt flitigt,
men i <3 them

Typ 9h sen sist

i Allmänt,

Godnatt, eller godmorgon? Spelar ingen större roll men, hej på er! Nu är jag hemma från Kramfors stadsfest. Det började rätt segt först med tre svenska rappare som jag aldrig hört talas om, sedan var der dags för V. Maggio som jag inte lyssnat speciellt mycket på och därför kunde jag endast sjunga med några ord i refrängen på en del låtar, och det är alltid roligare om man kan sjunga med, inte sant? Efter henne var Melody Club på tur. Dom lyssnade jag rätt mycket på för några år sedan så där blev det lite lättare att ta till ton, men dom körde inte så många gamla låtar utan mest från nya plattan vilket var en minus. Sist ut var Marmelad Orkestern, dom sparade det bästa till sist. Dom är ett cover band och dom körde bara låtar man kunde så jag sjöng för fulla muggar, hoppade tills benen sa ifrån, klappade händer tills det ömmade och skrek inte så värst mycket, men lite iaf. Vi hade tur med vädret fram tills Melody Club intog scenen, då började det regna. Trist, men det var tur att det inte var ösregn utan mer ett lätt slätregn. Men ja, hoppandet höll en varm.

Nej hörrni, det finns inte mycket mer att säga, har några kassa mobilbilder men jag tror att ni klarar er precis lika bra utan dom :)

Over and out!

13:e juni

i Allmänt,

Kom nyss ut ur duschen och börjar nu ladda inför stadsfesten genom att lyssna på lite Melody Club. Har inte hänt så mycket idag, sov till tio och halv elva åkte jag, mamma och pappa till Kramfors. Dom skulle spela och jag hade inte mycket bättre för mig. Jag köpte mig en new era keps av märket Billabong, mycket snygg tycker jag (ni får nog se en bild senare). Såg även att dom sålde sånna där coola solbrillor, shutter shades? Har varit på jakt efter sådana ett bra tag och jag tror att jag införskaffar mig ett par ikväll.

Borde nog börja få på mig lite kläder och försöka äta lite. Ha en trevlig lördagkväll, för det ska jag!

Slut på grundskolan

i Allmänt,

Jaa ni, vad säger man nu? Grundskolan är nu över, nio år plus ett år på lekis, det är rätt lång tid de. Dock är det dom tre senaste som satt störst spår och det är riktigt tråkigt att alla nu går olika vägar. Avslutningen gick hur som haver bra, jag spelade Time to say goodbye (tänke inte på det förräns igår hur bra den egentligen passade in med tanke på att vi nu säger hejdå till varandra). Var riktigt nervös, men det gick helt okej. Träffade alla toner, vibrato hela tiden (nervositetens förtjänst) men de var lite sådär med luften men äh, det kunde ha gått käpprätt åt skogen men det gjorde det ju inte och det är jag mycket glad över.

Det var sex stycken musikstycken och rektorn höll ett kort tal sedan kom det vi väntat på: våra betyg! Eller först var det stipendium som skulle delas ut. Det första var i svenska med motiveringen: Hon har på etttalangfullt och mästerligt sätt visat att hon frimodigt och skickligt kan klä sina tankar i ord, såväl i tal som i skrift. Och hur kommer jag ihåg den? Jo, för att jag har stipendiumet framför mig, det var jag som fick det! Jag blev otroligt förvånad och samtidigt otroligt glad. Andra som fick mottaga ett var Erika, Johanna, Johannes, Sara (9b:are hela högen), Madelene, Elin, Viktor och Rickard (hoppas jag inte har glömt någon nu!). Sedan var det dax för betygsutdelning, en psalm och sedan utmarsh. När vi kommit ut ur kyrkan ställde vi upp oss på gräsmattan och blev sedan fotograferade, tog emot blommor, kramar och tårarna flödade.

Vet inte hur många gånger jag har sagt det här, men det tål att upprepas: tusen tack för dom här åren! <3

Scotts, Ärsta, tummen upp!

i Allmänt,

Kom nyss hem från en otroligt trevlig kväll som tillbringats på Ärsta parken där Scotts från dansbandskampen spelade. Är ju inte speciellt dansbands-van (har ju endast dansat till två stycken i mitt dans-liv) men jag tycker dom var riktigt bra. Saknade dock lite mer fartfyllda låtar, men man kan ju inte få allt. Tusen tack till er som tillbringade denna kväll med mig, är otroligt glad över att att det var ni! En kväll att minnas helt klart :)
Ska nog ta och stänga ner nu, klockan elva ska jag ju infinna mig i kyrkan och innan dess vill jag gärna duscha, fixa mig i lugn och ro samt äta frukost och läsa tidningen utan att stressa.

Over and out!

Klirr i kassan

i Allmänt,

Idag på lunchen delades det ut stipendium. Eller jag vet inte om man kan kalla det för de, men jag och två till fick 200kr var  för att vi suttit med i elevrådet. Jag fick även 200kr för att jag hade varit ledare för kickboxningen vi hade en hälsodag som skolan hade nyligen. Så med enkel matematik kan vi räkna ut att jag fick 200+200kr, vilket blir 400. Inte dåligt! Vet dock inte riktigt vad jag ska lägga dom på, det står mellan en parfym eller en new era keps. Har länge varit sugen på att köpa mig en, tycker dom är så galet snygga, men nja. Att lägga ut minst 300spänn på en keps känner jag inte för, men nu när man får pengarna så blir det ju då som att få en keps. Jaja, vi får se hur det blir, jag håller er uppdaterade.

När rektorn gav oss dessa "stipendium" lovordade han också hela 9:an. Han tyckte att vi varit en av dom bättre årskullarna i modern tid  (hans egna ord) och att det speglade av sig på våra betyg. Det var kul att höra :)

Time to say goodbye

i Allmänt,

Idag satt jag min fot inne på Ytterlännässkolan för sista gången. 3 år har gått sjukt fort och det är såklart jättetråkigt att nu måsta lämna dom rutiner man fått under skolgången, gå till bussen varje morgon, sucka över att busstiderna är kassa och måste sitta på skolan och vänta tills det kommer en som går åt rätt håll, snacket som går mellan mig och några till samt vår mattelärare efter hockeymatcher då våra hjärtelag har spelat. Ja det är mångasmå saker som man inte tänkt på tidigare som med all säkerthet kommer kännas på måndag då 10 veckors ledighet drar igång.

Jag har fått lära känna underbara människor som jag delat skratt, tårar och mycket annat med, och det är jag så himla glad över. Att vi nu kommer gå olika vägar suger verkligen och de är många gånger det sägs att "nu måste vi fortsätta hålla kontakten" men det rinner lixom ut i sanden och det blir bara ord  med ingen handling. Jag ska göra allt som står i min makt för att hålla kontakten med er, och jag hoppas verkligen att ni gör det samma. Det faktum att jag kommer bo 90 mil härifrån gör ju en del saker lite krångligare, att ta moppen och åka och fiska någa timmar lite spontant blir en omöjlighet. Men jag kommer ju hem på loven och då hoppas jag att vi kan boka upp dom varenda sekund och ta vara på den tiden. Jag tackar också gud för att tekniken har kommit dit den kommit så att man ständigt kan prata med varandra utan att behöva vara inom några meters radie.

Men där är vi ju inte än, jag är fortfarande en elev i 9b och det är inte förräns imorgon jag slutar vara det. 11:00 ska vi gå in i kyrkan och sätta oss i bänkarna. Lyssna på rektorns tal och lyssna på musik som framförs av elever, applådera åt dom som får ta emot stipendium och sedan ta emot våra slutgiltiga betyg. Är rätt säker på att en och annan tår kommer falla också.

Tack 9b, arbetsgrupp nr2 och alla lärare.

Dax att bryta ny mark

i Allmänt,

Jag har varit på jakt efter en ny telefon ett bra tag nu, min lilla pärla (Sony Ericsson s500i) börjar ta slut, batteriet laddas ut på nolltid, färgen på knapparna har nötts bort och två stycken har gått av! Taskigt, jag gillar den verkligen. Men som sagt nu är det dax för en ny och då kan jag ju inte köpa en likadan. Eller kan, såklart jag kan men hur kul är de? Inte kul alls. Jag älskar Sony Ericsson, de passar mig precis och därför har jag bara kollat efter sånna och då hittade jag två kandidater: Sony Ericsson W715 och Sony Ericsson T707. Valet var jättesvårt tills jag började titta på andra märken. Då hittade jag Nokia 5800 Xpressmusic och blev kär! Jag vet att jag någon gång (kanske flera gånger tillomed) sagt att "aldrig någon Nokia för mig" men nu kan jag nog inte hålla mig till det. Att man aldrig ska säga aldrig stämmer, ska försöka komma ihåg det nästa gång ordet vill formas av mina läppar.

Har ni erfarenheter av någon av dom jag radade upp? Skriv gärna ner dom i en kommentar :)

9:e juni

i Allmänt,

Hej på er!
 
Har hela dagen gått runt och funderat på hur jag ska lägga upp detta inlägg för att inte missa något av det som hänt dom senaste dagarna. Jag har börjat skriva, men sedan raderat och hoppats på att det ska gå lättare att få ihop det senare, men nu har jag tappat lusten. Ett ord fick mig att tappa lusten att skriva något alls. Tror jag letar fram en filt och kurar i sängen och tittar på en film och väntar på bättre tider.

Over and out!

Sveriges nationaldag

i ,

VARDAG:

Även motgångar kan leda till fram till något positivt.

KÄRLEK/RELATIONER:

Idag kan del bli lite rörelse på ditt kärleksliv, en gammal flamma kan komma igen.

PENGAR/ARBETE:

Det kan bli lite negativa vibbar på jobbet då du blir kritiserad för ett misstag som någon annan gjort.


DAGENS CITAT:

Benjamin Disraeli -Att inse att man är okunnig är ett bra steg mot kunskap.

LYCKONUMMER:

9

22:53

i Allmänt,

btw, mitt gamecard gick ut idag :(
Fast de är väl lika bra de, ska inte sitta inne och mögla denna sommar, utan njuta av den till fullo!

5:e juni

i Allmänt,

Hejsan svejsan! Går lite sådär med bloggningen nu för tiden, mitt skriv-sug har lixom försvunnit efter alla dessa arbeten vi haft i skolan den/dom senaste månaden/månaderna. Men nu är det lugnt och snart kommer det nog tillbaka. Igår var sista riktiga dagen, med letioner. Idag blev en liten specialdag då vi i 9b hade "tält-möte" (på måndag ska det tältas med klassen och det var några saker som behövde fixas och informeras), rensade ur våra skåp och städade en no-sal och fika. Jag hann också slänga in en utvärdering av nationella provet vi gjorde i onsdags, en lunch på Kalles tillsammans med några ur elevrådet, en fruktsallad som vår älskade mattelärare bjöd på (jag älskar verkligen fruktsallad men fick bara i mig en liten melonbit, hade ju just ätit en halv pizza ju) samt betygsnack i alla so-ämnen + svenskan.

Slutade som vanligt vid tolv snåret, då skjutsade Beas pappa hem oss (mig och Bea) till mig. Vi började spela Grease-låtar (som sedan blev låtar från melodifestivalen 2002, och lite senare Roxette)på hög volym och letade reda på ett muffins recept, vi hittade tillslut ett som verkade bra och då fick vi bege oss till ICA för att införskaffa kakao och choklad. Det gick rätt snabbt att få till våra muffins, men ack så goda dom var! :)

Nu på kvällningen har jag inte gjort så mycket, hade tänkt städa efter bombnedslaget som varit på mitt rum, men jag satte mig ner och spelade Sims 2 istället, mycket roligare. Gjorde mig en familj bestående av ett äldre par, Marit & Erik, som ska få viga sina liv åt adoption och trädgårdsarbete. De låter väl bra?

Imorgon är det vårt kära hemlands nationaldag, hade inte tänkt fira de på något speciellt sett, vädret ska visst inte bli nå vidare bra, så jag tror nog att jag bara ska vara hemma. Kanske jag tar tag i bombnedslaget? Vem vet. Vad har du för planer? :)

Avslutningsdans

i Allmänt,

Ja, så var vårenterminens höjdpunkt förbi, tråkigt men sant. Men jag njöt av kvällen till hundra procent. Jag fick trevligt bordssällskap och trevliga kavaljerer. Fick mig en dans med en kompis som jag inte träffat på hur länge som hellst vilket var otroligt roligt. Ska inte gå in på en massa detaljer och grejer, men kvällen var helt otrolig och den hade gärna fått fortsatt några timmar till för tiden flög verkligen iväg! Jag och Bea tittade på klockan några gånger under kvällen och suckade då över att det snart var dags att åka hemöver.

Tack alla för igår! Nu ser vi fram emot Ärsta där Scotts ska spela nästa torsdag, eller hur?

3:e juni

i Allmänt,

Nu är jag hemkommen från la escuela. Tre lektioner -bortsett från den första- som var väldigt lättsamma. Den första var no då vi gjorde en labb som hörde till NP då vi skulle springa, jippie! Jag som inte kände av någon stelhet från igår känner den nu i nästan hela kroppen. Sedan hade vi so då vi lyssnade på redovisningar om allt möjligt, hur Svergie var under andra världskriget, Dubai, Kanada (eller stavar man med C, Canada?), grekisk mytologi, EU och vilda västern. Efter de väntade sista spanska lektionen, vi fick höra våra betyg och sedan se på Simpson's, med spanskt tal och spansk text. Värdelöst, då de dom sa och texten inte stämde överrens.

Nu ska jag bara ladda batterierna med lite lunch, sedan drar förberedelserna igång.
Vi hörs sen?

Godmorgon!

i Allmänt,

Iih, är på så otroligt härligt, braigt humör idag! Igår gjorde jag bort dom sista arbetena som vi har i nian, jag redovisade bildspråket (som gick åt helvete) och fördjupningsuppgiften i so (som gick toppen). På kvällen var det dags för Vår Ruset och jag är mycket nöjd över min prestation, jag fokuserade på en sak, som jag tänkte på hela tiden när jag sprang, och för att inte ha sprungit på hela vintern (endast lite smått nu senaste veckan) så höjde jag bara min tid från förra året med en minut. Kanske de faktum att vi (i mitt lag) laddade upp genom att åka en 63:as Cadillac och diggade rockabilly på hög volym.

Snart ska jag moppa iväg till skolan och vara där till 11:10, sedan moppar jag hem igen och då väntar förberedelserna inför ikväll då det äntligen är dax för niornas avslutningsdans, som ska bli otroligt roligt! Var orolig igår för att jag skulle bli stel efter springningen och att det skulle bli svårt att dansa idag, men jag strechade i nästan en kvart och jag känner inte av något idag. Toppen!

Kanske bloggare lite senare idag, kanske till och med slänger in en liten sneek peek? Vi får se, ha en toppenbra dag, för de ska jag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela