Rekord

i Allmänt,

Idag gjorde vi 239 mackor på cafef, varav 161 av dem var räkmackor. Vilket innebär att vi har gjort av med drygt 32 kilo räkor.

Överraskning!

i Allmänt,

Igår när jag sprang runt med mackbeställningar och servade kunder som bäst så sprang jag in i två välbekanta ansikten -min moster och hennes sambo! Jag visste att jag skulle få besök av demen inte förrän imorgon (alltså idag) då vi skulle åka på en dagsutflykt till Ullared. Men det var helt klart en glad överraskning. Jag var inte alls på dåligt humör innan, men när jag fick krama om de så blev det som om jag fick ny energi. Den energin ska jag nu alltså ta med mig till en shoppingdag på Ullared, Gekås.

21juli

i Allmänt,

Idag har det regnat, regnat och regnat. Trots det har jag varit på ett förvånandsvärt bra humör. På caféet slog vi nytt rekord på antal mackor vi gjort under dagen. Idag blev det 194 stycken varav 128 var räkmackor. Efter jobbet blev det kinesisk take away till middag och till min glädje så fick jag min mat i en sån låda man alltid får se folk äta ur i filmer och serier. Middagen avnjöts i soffan och nu har jag, efter en dusch, förflyttat mig till sängen där jag ska avnjuta en pralin från Chokladprinsessan som är en liten butik här i Båstad som tillverkar egen choklad.

Sommar

i Allmänt,

Det var ett tag sedan jag skrev något här, och det beror helt enkelt på att jag fortfarande inte har en dator. Min gick ju sönder i slutet av maj/början av juni som ni kanske minns. Sedan så är det ju också sommar och vem ägnar en massa tid framför datorn då? Inte jag iallafall. Denna sommar tillbringar jag i Båstad och jag jobbar sex dagar i veckan på ett café, Café Killeröd om ni är sugna på att kolla upp det. Men, varför denna plötsliga uppdatering? Jo för att jag hel enkelt måste testa surfplattan som damp ner i brevlådan i detta (min kära pojkväns) hushåll igår! En fin iPad 2, har inte känt på den mer än att jag skrivit detta inlägg, men man kan ju inte mer än älska den, så "behändig"! Love it. Nu måste jag runda av, jag börjar tidigt imorgon (11:00) och jag har en förkylning min kropp skulle behöva sova av sig. Men nu vet ju ni som är intresserade att jag lever iallafall!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela