Arton år, present och citat

i Allmänt,

Nu har jag varit 18 år i en månad, plus en dag, och jag lever på precis som tidigare. Jag har fått testa på att använda körkortet några gånger och jag har tagit 265 bilder med MIN kamera och ja, det är väl det jag har att komma med just nu. På bilden nedan ser ni en present jag fick när jag fyllde år, en superfin och lite cool fotoram. Jag valde att följa "ord"-trenden och hittade ett citat som nu ligger topp två på favoritlistan, topp ett är ju "Just nu lider jag av närminnesförlust och deja-vu-upplevelse på samma gång. Jag tror jag har glömt det här förut".

 

 

 

Utflykt

i Allmänt,

Idag bestmde jag och fyra tjejer i klassen att vi ska göra en utflykt på torsdag då vi har en halv studiedag och slutar vid lunch. Vart vi ska? Jo, vi hade tänkt åka till Gööteborg (haha, det känns lite konstigt att säga att jag ska till Göteborg jag menar för två år sedan hade jag kanske tagit mig in till "stora" Kramfors eller Sollefteå). Jag kikade på vädret och på torsdag ska det bli strålande sol och sju plusgrader, dock också vind, 9m/s vilket inte är lika kul. Men det ska bli härligt att komma iväg på en liten tripp och jag hoppas på att fota en drös med vårbilder!

Nu ska jag skära upp lite frukt och ta mig ann min garderob, det ska rensas och städas så jag kan shoppa i Götet!

Söndag

i Allmänt,

Nej, nu är det dags att ta tag i mig igen! Jag har inte tränat på hur länge som helst nu; på sportlovet blev det slappande, när jag kom tillbaka till Halmstad blev det en sjuk-vecka och förra veckan hängde min hosta kvar och jag fick aldrig riktigt tummen ur. Men imorgon gäller det, jag har packat väskan nu så då ingen återvändo.

I veckan väntar, förutom hård träning, också en anställningsintervju! Mitt livs första, spännande och läskigt, jag håller såklart tummarna för att det ska gå vägen. På fredag är det också tänkt att jag ska slå klackarna i taket och gå ut och dansa. Det ska bli riktigt kul, speciellt nu när jag har lärt mig nya moves från både Funk n' dance och ZUMBA-passen, haha!

Nu ska jag krypa ner under täcket och bläddra i några inredningstidningar, behöver lite inspiration!
Over and out.

Vad blir det för mat?

i Allmänt,

Idag bjuder det Cecilianska hemmet på amerikanska pannkakor med lite glass, skivad banan, valnötter och lite sirap på toppen. Mums!På senare tid har jag hittat väldigt mycket inspiratioin i mat, inte så att jag har lagat mer, ny spännande mat men jag tycker ändå att det är inspirerande. Jag följer numera Halv åtta hos mig, Sveriges mästerkock och reprisen av Vad blir det för mat?. Haha, jag kanske ska ta och skola om mig, från arkitekt till kock?

Monday

i Allmänt,

Nu tror jag minsann att våren är här, på riktigt! Det grundar jag på tre saker, den första ser ni nedan, snödroppar. Den andra är att jag förra veckan invigde mina converse och det tredje att jag idag tog fram min cykel och lagade den, så äntligen kan jag cykla igen!


Sedan jag skrev sist har det inte hänt så mycket, jag drog på mig en ordentlig förkylning som gjorde mig sängliggande. I fredags hämtade jag ut mitt körkort och i lördags "använde" jag det. Det blev då en tur till Helsingborg - Väla där jag bland annat köpte mig en ny matta. En svart och lurvig sak som är otroligt härligt på mitt golv med golvvärme, men den luktar illa.. Jag jobbar därför nu med att vädra ut lukten.

Idag och tre veckor framöver är det härliga tider i skolan, det är nämligen projektveckor då man får jobba i princip med vad man vill. Jag ska räkna matte så det heter duga. Det kommer alltså bli ganska lugnt, och tre lugna veckor tackar man ju inte nej till. Inte jag iallafall.

Nu är det jag som ska leta mig till spisen, jag hade tänkt göra piroger.
Ha det bra så länge!

Driving License

i Allmänt,

2011.03.01 - Kunskapsprov B - CHECK!
2011.03.04 - Körning B - CHECK!Japp, idag bockade jag av körkortet från min to-do-list. Det var lite läskigt, men inte på grund av nervositet utan för att jag just inte var nervös!


Nu ska jag krypa ner i sängen. Jag är helt slut efter en vecka i skolan och med en ganska rejäl förkylning i kroppen, igår hade jag feber och idag låter jag som en kråka. Men förhoppningsvis så kurrerar jag mig med lite vindruvor och Lets dance för i helgen ska solen skina! Jag hade i tanken att vara ute och fotografera, göra en favorit i repris och sätta mig på Espresso house och räkna matte samt dela ut mitt CV och personliga brev lite här och var. Så ser det ut, så får det bli!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela