CL Designs UF

i Allmänt,

Under hösten har jag startat ett UF-företag tillsammans med en klasskamrat, och vi kommer under detta läsår göra personliga nyckelringar. Igår var en stor dag för då skickade jag iväg vår första beställning! Det var två stycken nyckelringar med rosa bandet på och då skänks 50% oavkortat till Bröstcancerfonden.

Bilden nedan är en länk till företagets blogg, kika in och lägg en beställning du med!

 

19 oktober

i Allmänt,

Det är inte bara ett just nu, skolan tar upp oerhört mycket tid men idag så tog jag en ledig eftermiddag (nej, jag tog inte ledigt utan dagen slutade redan vid elva) där jag och ett gäng tjejer testade balklänningar, i alla färger i olika modeller. Jag har såklart kikat lite på klänningar tidigare och vet vad jag är sugen på men det var nyttigt att få testa olika modeller och färger för att få en känsla för vad man passar i. Dock gjorde det inte valet lättare. Men det var bara prövning nummer ett och vi har redan bestämt var vi ska nästa gång!

När jag kom hem väntade goda nyheter i mail-boxen, goda nyheter som jag inom en snar framtid kommer att dela med mig av men tills dess tycker jag att ni kan besöka cldesigns.blogg.se och svara på en enkel fråga som ni hittar till höger, högst upp i menyn.

Nu ska jag jobba vidare med de goda nyheterna, vi hörs när vi hörs. Vilket kan vara snart, tänkte visa lite bilder från min London-visit.

En första

i Allmänt,

Kom av någon anledning på den utmaning som jag påbörjade för nästan ett år sedan, som gick ut på att man skulle skriva sanningar, en sanning om dagen i en månad och som jag genomförde lite sporadiskt. Eftersom att jag nu kom ihåg att det fanns rubriker som saknade text så tänkte jag nu fortsätta och skriva på "En första".

Det här var första gången jag var på min första riktiga resa utan mina föräldrar. En spontan weekend-tripp mitt i veckan till miljonstaden London med alla dess röda bussar, charmiga taxibilar och sevärdheter.

Eftersom att jag och min väninna var där så kort tid så blev det intensivt, vi gick överallt för att kunna se så mycket som möjligt. Vi såg världskändisar på vaxkabinetten, färgglada hus i Notting Hill, Piccadilly circus, Trafalgar square, fantastiska byggnader, Big Benny, byggnadsställningar, Tower bridge, London eye, St. Pauls katedral.. Ja, listan kan göras lång. Vi gick i tolv timmar tre dagar i rad, vaknade strax innan åtta på morgonen då en (kyrk?) klocka ringde och vid nio på kvällen låg vi i sängen, utslagna, sappade mellan tv-kanalerna och gick igenom vad vi hunnit med under dagen. När vi åkte hem konstaterade vi två saker: 1. tre dagar är alldeles för kort tid, vi ville hinna med allt på en gång vilket gjorde att man stressade istället för att ta det lugnt och njuta av att vara ledig. 2. att vi måste tillbaka, vi hann ju inte med långt ifrån allt, och att London och England har mycket mer att erbjuda än bara storstadsliv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela