24 september

i Allmänt,

Idag är det lördag och vet ni vad det innebär?

- Att idag börjar ambassadöråret, jag ska tillsammans med lärare och elever ha workshop på Halmstads stora torg och kolla tempen på niondeklassarna.

- Imorgon flyger jag till London!

- Om en vecka ska jag på premiären av musikalen Harry Oliver. Mycket spännande, eftersom att det är min pappa är en av de två som skrivit den så har jag fått ta del av processen, och av det jag har sett så verkar det bli en riktig toppenshow!

Regn hos mig

i Allmänt,

Hejsan, det är lilla fröken halsfluss här!

Happ, det var ett tag sedan. Tiden flyger fram som vanligt. Här kommer en liten summering om vad som hänt:
- Jag har börjat trean, om jag räknat rätt är jag inne på tredje veckan nu. I slutet av förra veckan provade vi studenthattar och idag var den första studenttävlingen.
- Jag har bokat en resa till London och beger mig dit om tretton dagar (!).
- Jag har startat UF-företag med en klasskamrat (info om detta kommer nog senare).
- Jag har idag hämtat ut ett recept med penicillin för att råda bot på halsfluss. Yes, nu var det dags igen. Förra hösten var jag sjuk i detta till och från i ungefär tre månader, undra hur länge jag är sjuk denna gång? Kommer halsmandeln/halsmandlarna ryka? Vadslagning någon?

Ja, det var nog allt skulle jag tro. Det har varit tråkigt väder, regn mest varje dag. Hmm, och jag har hört rykten om att det ska bli en riktigt vargavinter här nere i söder. Antar att det inte finns dåligt väder, utan bara dåliga kläder.. Nu ska jag äta lite glass och påbörja en uppsats som engelska på ämnet sociala nätverk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela