Airlie Beach

i Australien,På väg upp till Cairns stannade vi till i Airlie Beach efter våra dagar i Bundaberg, ett underbart ställe med det perfekta turkosa vattnet omringat av kullar med broccoli-liknande skog. De har en konstgjord lagun, liknande South Bank i Brisbane, som var väldigt mysig och där vi spenderade mest tid. 
Under vår tid här i Australien har vi testat på lite olika boendeformer; hotell, hostel och semesterlägenhet. I Airlie blev det Global Backpackers hostel, sovsalen med tillhörande badrum var tyvärr inte det fräschaste men annars så var det ett väldigt bra hostel. Det var ganska billigt, det låg mitt emot lagunen och det hade en tillhörande restaurang och bar där man som gäst fick 50% rabatt på middagen. Så vi betalde $6,5 (ungefär 40 svenska kronor) för mat och dryck (ett glas läsk, cider, öl eller vin), toppen! Det blev en väldigt härlig atmosfär där bland de långa borden och musiken.

Utanför Airlie Beach ligger Whitsundays-öarna som vi tyvärr inte hann besöka, men som alla säger är helt fantastiska! Men vi hänger inte läpp för det, nästa stopp är nämligen en ö.


Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2013-11-29 08:48:37

Er resa känns underbar, härliga bilder med tillhörande texter! Fortsätt upptäcka Australien och njut av er resa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela