On stranger tides

i Allmänt,

Igår blev det ett biobesök tillsammans med ett stort härligt gäng. Vi såg Pirates of the Caribbean "4", alltså On stranger tides, och jag tänkte att jag skulle slänga iväg en liten "recension".

Vi tittade inte på 3D-versionen, inte mig emot alls. Det kostar ju lite mer än en vanlig film och i denna film var det endast några sekundkorta sekvenser som en 3D effekt skulle ha passat in. Över huvud taget tycker jag att 3D är överskattat (när det gäller film, jag älskar att kunna rita i alla de tre dimensionerna i datan!). On strander tides var ganska lång, drygt två timmar tror jag minsann. Det som gjorde hela filmen var huvudkaraktären Jack Sparrow och endast han, tyvärr. Man (iallafall jag) saknade kärleksdramat mellan Elizabeth Swann och Will Turner. Soundtracket var lite av en besvikelse, eller ett bevis på dålig fantasi. Ni vet themet? Alltså denna låt. Den förekom i 3-4 svärd-fajter vilket var lite tråkigt, även fast det är en väldigt bra låt. Det får ju inte bli för mycket av det goda.

Det känns som om det blev väldigt mycket negativt sagt, men trots det så tycker jag att filmen var bra, den var värd sitt biobesök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela