Warner Bros. Movie world

i Australien,Igår besökte vi Sea world och idag blev det movie world med karaktärer signerade Warner Brothers. Huvudpersonerna var herrarna ovan plus några tecknade favoriter i form av Snurre Sprätt, Hjulben&Gråben, Pip&Sylvester och Taz (den Tasmanska djävulen).

Liksom igår var vi ute i god tid för att hinna med allt. Vi var där en timme efter att portarna slagit upp och då för att upptäcka att allt inte var öppnat innan för murarna. Ytterligare en timme senare var det dock full fart, allt var öppet, mycket folk och en del köande. Vid första anblicken verkade vi ha en härlig dag framför oss, men när vi gick till parkens bortersta hörn på en minut så sjönk förväntningarna lite. Med andra ord så var det en väldigt liten park, det var för lite åkattraktioner och spel för att kalla det ett nöjesfält. För lite miljö och grönytor för att kalla det en park, och precis som när de öppnade en del restauranger, caféer, butiker och attraktioner senare så stängde de även tidigare, en hel timme innan stängning! 

Det enda positiva jag har att säga om vårt besök är att de attraktioner de hade var väldigt fina, fräscha och finurliga. Den första vi åkte såg ut att vara en vanlig "lugn" tur i ett läskigt hus där man åkte runt fyra stycken i en vagn, men plötsligt så åkte vagnen in i en hiss, upp några meter och sedan baklänges ut och ner i en backe för att sedan vändas runt och snabbt åka slalom i stora svängar för att sedan avsluta i den lugna banan igen.

Så nu har vi avverkat två temaparker och innan vi lämnar Gold Coast ska vi besöka ett vatten- och lekland. Recension om det kommer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela