Omvänd solning

i Allmänt,

Att alla inte tycker eller tänker lika vet vi ju. En del har röd som favoritfärg, en del har blå. Vissa gillar schlager andra death metal. En del gillar att sola och därmed bli bruna på sommaren, andra inte. Men till er som legat och pressat och fått er en fin bränna, men som ångrat sig och vill bli vit igen har jag några tips! 

1. Ta på dig vita kläder, shorts och t-tröja -det är ju faktiskt sommar även om det är svårt att tro. Vips så är större delen av kroppen vit, otroligt lätt.

2. Erbjud dig att grundmåla det där skjulet/förrådet som står på gården. Välj en dag då det inte är strålande sol eller det spöregnar. Utan det ska vara molnigt och inte allt för stormigt, åskar det så gör det inget. Om du inte är rädd för åska vill säga.

3. Var inte så noga med målandet (det är trots allt bara en grundmålning och ska snart målas över igen) och låt tankarna vandra iväg. Råka lägga handen där du nyss varit och kletat med penseln, slå med samma hand på flugorna som flyger kring huvud, ben och armar, missa flugorna (inte speciellt svårt, dom är ju rätt kvicka dom jäklarna) och träffa istället nämnda delar av kroppen.

4. Använd rikligt med färg när det kommer till vindbrädorna/bjälkarna/vad-det-nu-heter så att det kan droppa ner på dig sedan.

Otroligt enkelt som ni ser, och jag garanterar att det funkar, inte för att jag har provat det själv men. Skulle ni dock ångra er så är det bara att leta fram lacknaftan och vips så är det borta. Och kläderna är ju bara att dra av sig och byta ut mot något färgglatt. Om solen letat sig fram kan man också tänka sig att ta på sig bikinin och lägga sig och sola och förbättra brännan. 

Hoppas min vägledning/mina tips var till någon hjälp! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela