Lugn helg

i Allmänt,

Godmorgon!

Ni vet sånna här kulor som man tar fram runt jul? Dom man skakar också yr det "snö" inuti? Sånt väder har vi idag. Jag tycker det är så otroligt mysigt, men jag är faktiskt lite less på snön nu, och längtar efter våren. Sol som skiner, snö som smälter bort och tussilago i dikeskanten.
Iaf, pga väderleken så stannar jag inne idag. Hade i tanken att fota större delen av dagen, jag har inga läxor hemma vilket är otroligt skönt, och kan därför ägna helgen åt precis de jag vill. Känns som om det var ett tag sedan jag hade en sån ledig helg.

Ikväll är det earth-hour, ska ni ansluta er till den? Jag vet inte hur jag gör, är nämligen sugen på en helkväll med romantiska-komedier, tända ljus och lite karra. Men för att kunna genomföra det måste jag ju ha tv:n igång, och då sket de sig ju. Eller? Ska man släcka allt -lampor, tv, dator osv, eller är det bara lamporna? Måste kolla upp det.
Ikväll, eller snarare inatt ska vi ju dra fram klockan en timme för att få sommartid, de får vi inte glömma!

Ska skruva upp volymen på radion och ägna några timmar åt att fota. Skriver kanske några rader lite senare, kanske jag lägger upp en bild också? Ja, vi får se.

Ha en trevlig lördag!

Kommentarer

Postat av: johanna

Publicerad 2009-03-28 11:23:12

sv: det hoppas jag inte att det va sista gången :O

Postat av: johanna

Publicerad 2009-03-28 12:44:08

Sv: jag hoppas verkligen att du stannar men jag hoppas ju ändå att du kommer in på den där skolan som du vill in på:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela