Härlig söndag

i Allmänt,

Jag har lyckats kombinera slit och slapp så bra att jag är löjligt stolt över mig. Dagen drog igång med en sovmorgon och sedan träning på pilatesbollen (struntade i "Rocky-trapporna idag"..) och välkomnar träningsvärken ,som jag är rätt säker på att jag kommer få imorgon, med ett litet leende. Hum, nu kom jag och tänka på tidigare träningar med pilatesbollen. Den gången då jag skulle måla naglarna och (väldigt smart nog av mig) satt på bollen, lyfte ena benet upp på skrivbordsskivan för att nå tårna bättre och ja.. hamnade på golvet.. IALLAFALL (medveten Caps Lock) så efter det så tog jag tag i all disk jag hade lämnat på diskbänken och fortsatte sedan med att städa köket, badrummet, hallen, slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och dammsuga mitt rum. Jag tog en lunchpaus (bestående av korv med bröd. Jag har sagt det förut och tycker att det tål att upprepas: en oerhört underskattad maträtt!) och satte mig sedan ner med lite skolarbete.

Vid tvåtiden (14:00) bytte jag böcker och intog sängen. Istället för skolböcker blev det skönlitteratur och fram tills nu (med avbrott för tillagning av middag) har jag ägnat mig åt att sträckläsa Ljudet av ditt hjärta. Åh vad jag har saknat det! Inte just Twilight-serien utan bara det att inte ha något man måste göra utan att bara kunna varva ner, slippa tänka på sina problem och sätta sig in i en handling, bli en annan huvudperson och få andra problem men då sådana problem som försvinner så fort man stänger igen och lägger ifrån sig boken. Toppen ju!

Klockan börjar närma sig tillåten-tid-att-borsta-tänderna-tvätta-av-sig-ta-på-sig-pyjamasen-och-krypa-ner-under-täcket-tiden men innan dess ska jag göra mig lite fruktsallad. Om jag nu hade någon frukt..? Jora, det har jag.
Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela