Wet 'n' wild water world

i Australien,Idag bar det av till det vattenland som ligger här i Gold Coast. Vädret var allt annat än med oss. När vi kommer fram, har bytt om och låst in våra väskor så märker vi att allt fler och fler attraktioner stänger ner och snart är allt stängt på grund av det åskoväder som rullar in över oss. Men, som vi nu börjar lära oss; oväder här i Australien håller inte i sig särskilt länge. Vi springer därför över till andra sidan gatan där Warner Brorhers movie world ligger (där vi var häromdagen) och i en timme underhåller vi oss med en filmvisning och en stuntshow. När en timme gått så var alla molnen borta och solen värmde härligt fram till stängning då ett nytt regn-, åsk- och blixtoväder startade.

Så med tanke på det lite oberäkneliga vädret så tog vi oss igenom alla åkattraktioner metodiskt, från ena sidan till den andra. Det var många varianter där man åkte i uppblåsbara ringar, allt från två till fyra personer samtidigt och lugna skvalpande till de där man nästan, nästan åker helt runt i vad som kan liknas med en lätt lutande tratt. Såklart fanns det vanliga rutschkanor där man åkte själv där jag överraskade mig själv med att åka den långa branta och en av deras lite mer avancerade variant där man på nedräkning släpps ner i en cylinder och iväg på en ca 15 sekunder resa rätt ner, rätt upp och sedan ner och ut. Var min beskrivning lite otydlig så kan ni se den i bakgrunden på bilden nedan.


Vi hade väldigt roliga om än lite stressiga timmar på Wet 'n' wild. Ska jag ranka de temaparker vi har varit på här i Gold Coast så hamnar vattenlandet på en andra plats, movie world på en tredje och Sea world på första.

Kommentarer

Postat av: Maj-Britt Garneij

Publicerad 2013-11-14 15:55:18

Vad härligt ni har det- Här är det bara höstrusk. Jag gläds med er
Farmor

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela